Life

Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față. De ce ea și Culiță Sterp nu mai formează un cuplu

19.10.2020 | 10:47
Carmen de la Salciua a dat cartile pe fata De ce ea si Culita Sterp nu mai formeaza un cuplu
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este o persoană asumată și preferă să fie onestă cu orice lucru care o privește. Cântăreața li s-a adresat fanilor și le-a spus care a fost motivul despărțirii dintre ea și Ciuliță Sterp.

Manelista nu se ascunde atunci când trebuie să dea explicații din viața personală, chiar dacă este vorba despre relațiile sentimentale, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și se bucură de zeci de milioane de vizualizări pe YouTube la piesele pe care le-a scos de-a lungul carierei.

Carmen de la Sălciua vorbește despre motivul despărțirii de Ciuliță Sterp

Carmen de la Sălciua a organizat o secțiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii au întrebat-o diverse lucruri despre viața și cariera ei muzicală.

ADVERTISEMENT

Printre acestea, au existat și câteva întrebări legate de viața amoroasă a artistei, însă aceasta nu a ezitat să le răspundă sincer. Fanii au întrebat-o de ce consideră că relațiile nu mai țin ca înainte, iar vedeta le-a oferit un răspuns detaliat și cât se poate de personal.

Prin intermediul acesta, Carmen de la Sălciua le-a oferit fanilor detalii despre motivul despărțirii dintre ea și Ciuliță Sterp, într-un mod subtil. A vorbit într-un sens mai general și nu i-a menționat numele fostului partener, însă urmăritorii au înțeles mesajul.

ADVERTISEMENT

“S-a pierdut respectul față de familia tradițională, pentru că această nouă lume virtuală în care trăim, ne manipulează simțurile atât de tare, încât nimic nu ne mulțumește. Trăim cu ideea că mereu se poate mai bine și sfârșim dezamăgiți! Cei care reușesc să se detașeze au cât de cât o viață normală și frumoasă”, a scris cântăreața pe InstaStory.

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua vorbește despre motivul despărțirii dintre ea și Ciuliță Sterp. Sursa foto: Instagram

Carmen le-a dat de înțeles fanilor că motivul despărțirii dintre ea și Ciuliță Sterp au fost așteptările prea mari și dezamăgirea care a venit după.

ADVERTISEMENT

Admiratorii i-au adresat și alte întrebări despre viața personală, la care a răspuns fără ezitare. Întrebată dacă are o relație în acest moment, cântăreața a oferit un răspuns categoric și a spus că nu.

“De asemenea, fanii au întrebat-o dacă trebuie să existe orgolii într-o relație, iar aceasta le-a oferit un răspuns detaliat: Nu! Orgoliul înalță ziduri între oameni care se iubesc! Mulți confundă orgoliul cu demnitatea! Comunicarea rezolvă totul! Nu contează cine o inițiază, important e să existe!”, a mai scris vedeta.

Alții au profitat de sinceritatea ei și au întrebat-o dacă își dorește o familie și chiar un copil, iar răspunsul cântăreței a fost: “Voi primi tot ce am nevoie în viața mea când va fi timpul potrivit.”

Carmen de la Sălciua se bucură de milioane de fani în România și a lansat recent o melodie în colaborare cu Jador, “Nu am somn de patru zile”.

ADVERTISEMENT