Life

Carmen de la Sălciua a dat lovitura pe piața muzicală. Cu cine a lansat ultima melodie! Surpriza e mare

03.08.2020 | 23:13
Carmen de la Salciua a dat lovitura pe piata muzicala Cu cine a lansat ultima melodie Surpriza e mare
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, pe numele din buletin Carmen Maria Racolța (31 de ani), a dat lovitura pe piața muzicală după ce a lansat o nouă melodie. Îndrăgita cântăreață a ajuns în topuri datorită unei colaborări semnate alături de sora sa mai mică, Daniela (26 de ani).

Frumoasa artistă a lansat de curând melodia intitulată „Pentru noi femeile” care a ajuns imediat în top 10, clasându-se pe locul 9 în trendingul românesc. Prin intermediul duetului neașteptat, fosta soție a lui Culiță Sterp și-a lansat sora mai mică.

ADVERTISEMENT

Bruneta se bucură că a reușit să cânte alături de Daniela pentru că aceasta din urmă își dorea de mult o asemenea colaborare, dar nu a avut curaj până acum. Tânăra visează să devină cântăreață, aceasta fiind rampa de lansare de care avea nevoie.

Artista Carmen de la Sălciua, colaborare de succes cu sora mai mică

Daniela, sora mai mică a îndrăgitei maneliste a absolvit liceul de muzică din Alba Iulia, iar acum se bucură de împlinirea visului. Tânăra și-a dorit enorm să ajungă pe scena muzicală, dar nu a îndrăznit să spere până când Carmen de la Sălciua nu i-a propus asta.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 26 de ani i-a mulțumit surorii sale mai mari pentru că i-a dat curaj să cânte și mai ales, pentru că a fost alături de ea când a făcut primii pași în industria muzicală. Daniela speră ca melodia să ajungă la sufletele oamenilor și colaborarea să fie una de succes.

Dragii mei, pentru voi prima mea melodie, primul meu videoclip, la care am avut foarte mari emoții, această melodie fiind una specială datorită faptului că am realizat-o alături de persoana care mi-a dat cel mai mult curaj să fac asta. 

ADVERTISEMENT

A fost alături de mine în orice situație și care m-a ajutat în realizarea acestei idei de a începe să cânt, eu nu pot decât să îi mulțumesc din suflet atât ei cât și celor care au ajutat la realizarea acestui videoclip.

Tot ce pot sa sper este ca această melodie să ajungă la voi și colaborarea dintre noi să fie una reușită! Vă mulțumim”, a spus sora cea mică a frumoasei cântărețe Carmen de la Sălciua, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

??

A post shared by Racolta Daniela (@racoltadaniela) on

Cântăreața, declarație despre colaborarea cu sora mai mică, Daniela

La rândul ei artista are numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale și spune că duetul dintre ele a trimis-o cu gândul la perioada în care era și ea la început de drum. Carmen de la Sălciua a trăit la intensitate maximă fiecare emoție și vers din melodie atunci când a filmat videoclipul.

„Colaborarea cu sora mea m-a trimis oarecum cu ani în urmă, când eram eu la începuturi! Am retrăit fiecare emoție pe care ea a simțit-o când s-a aflat pentru prima dată în fața camerelor de filmat! Știu cât de mult și-a dorit, dar știu și cât de mult a ezitat până să lansăm melodia asta!

Le mulțumesc celor care au primit atât de bine colaborarea noastră! În calitate de soră mai mare am datoria și plăcerea să fiu un sprijin pentru ea și fiecare treaptă pe care o va urca, voi sta mereu în spatele ei!

Pe mine m-a ajutat Dumnezeu și m-a făcut un om iubit de atâta lume și asta nu e puțin lucru! Dacă nu aș fi crezut în potențialul ei, niciodată nu aș fi sfătuit-o să înceapă acest drum! Pentru că e frumos… dar e și greu!”, a spus bruneta, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT