Life

Carmen de la Sălciua a dezvăluit cum va ”sărbători” Revelionul. Fanii, amuzați copios

20.10.2020 | 15:42
Carmen de la Salciua a dezvaluit cum va sarbatori Revelionul Fanii amuzati copios
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua face haz de necaz și își amuză fanii, după ce dezvăluie ce planuri are pentru seara de Revelion. Artista a distribuit o fotografie în care se află pe patul unui hotel celebru din București cu o cană în mână și o ținută ”provocatoare”, pijama.

Mesajul care însoțește fotografia respectivă a stârnit râsete între fanii artistei de pe Instagram: „mi-a venit ținuta pentru Revelionul acesta! Voi, tot cu trena?, a întrebat, amuzată, cântăreața.

ADVERTISEMENT

Admiratoarele nu au întârziat să-i răspundă, în același stil: „tot cu trena, tot cu trena…dar roșie, măcar să am noroc tot anul.Anul, cine știe care…”, a râs una dintre femei.

Carmen de la Sălciua, Revelion în pijama

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua își prezintă ținuta de Revelion
Sursa foto: Instagram

Solista de muzică lăutărească este o prezentă constantă în mediul online. Ea își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața profesională și personală. Cel mai recent, vedeta răspunde curiozităților pe care fanii le-au avut prin mesajele din InstaStory.

ADVERTISEMENT

Astfel putem afla că artista nu este admiratoare a tatuajuelor și nu are niciun astfel de desen pe corp și că bolidul pe care îl conduce are anul de fabricație 2019 și a fost ales pentru confort și eleganță. Carmen își încurajează fanii să-i pună întrebări și nu se sfiiește să răspundă nici celor care sunt mai incomode.

De altfel, de curând, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri, în mediul online, despre lucruri care reprezentau un real interes pentru cei ce îi urmăresc activitatea. Ea a vorbit recent despre relația cu mama fostului soț, Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre fosta soacră

„Da, din când în când. Eu nu am în suflet răutăți pentru nimeni. O respect atât pe ea, cât și pe fete, ne-am înțeles foarte bine, am făcut parte din familia lor o perioadă.

După cum bine știți am încercat să fiu rezervată și în acel «scandal» de atunci și asta pentru că am știut că timpul va vindeca rănile”, a spus ea în mediul online.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit după doar doi ani de mariaj. Ruptura dintre ei a dat naștere multor speculații și nedumeriri cu privire la infidelitatea unuia dintre cei doi. Într-un final, se pare că amândoi au călcat strâmb, iar relația nu a mai putut fi reparată. Ea a dorit să le transmită fanilor că a rămas în relații bune cu familia fostului partener de viață.

ADVERTISEMENT