Life

Carmen de la Sălciua a fost cerută în căsătorie de Marian Corcheș: „Te iubesc pentru totdeauna”

Carmen de la Sălciua a primit marea întrebare de la iubitul ei, Marian Corcheș. Artista a fost cerută în căsătorie în timpul vacanței în Dubai și a făcut anunțul pe rețelele de socializare.
01.04.2022 | 14:03
Carmen de la Salciua a fost ceruta in casatorie de Marian Corches Te iubesc pentru totdeauna
Carmen de la Sălciua a fost cerută în căsătorie. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua trece prin unul dintre cele mai fericite momente din viața sa, după ce a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se căsătoresc. Ce inel a primit artista

Artista a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, unde a postat și mai multe fotografii cu inelul pe care l-a primit de la Marian Corcheș. Cei doi sunt plecați în vacanță în Dubai, iar vedeta a dat de înțeles de zilele trecute că are o veste foarte mare pentru fani, unii dintre ei crezând că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Era vorba, într-adevăr, despre un anunț important, dar cântăreața se referea la faptul că a fost cerută în căsătorie:

„Am spus da! Te iubesc pentru totdeauna”, a scris cântăreața în dreptul imaginilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au planuri mari încă de la începutul relației

De altfel, Carmen de la Sălciua dezvăluia pentru FANATIK că planurile pe care le are cu iubitul ei sunt unele pe termen lung și spunea chiar de atunci că așteaptă ca divorțul lui să se finalizeze pentru a se putea căsători.

„Planurile noastre sunt și pe termen lung, dar nu ne putem vedea de ele, acum, până nu își rezolvă el problemele cu soția, până nu se finalizează divorțul.

ADVERTISEMENT

Da, aștept să divorțeze și ne vom căsători, avem planuri în acest sens. Da, el este un om care mă face fericită”, a spus ea, pentru FANATIK.

Artista nu s-a ferit niciodată să spună cât de fericită este, de fapt, cu iubitul ei și chiar declara că vrea să își strige bucuria în gura mare.

ADVERTISEMENT

„Sunt o femeie fericită și deși se spune că fericirea nu trebuie să o spui în gura mare, eu îmi doresc să o strig de data asta pentru că am tăcut prea mult și am ascuns lucruri de dragul de a nu părea cumva și de dragul de a fi plăcută și acceptată de oameni.

Chiar sunt fericită și omul ăsta mă face o femeie cu adevărat”, a povestit Carmen de la Sălciua la Antena Stars.

ADVERTISEMENT