Life

Carmen de la Sălciua a încins atmosfera pe Instagram! Cântăreața s-a pozat în lenjerie intimă

15.04.2021 | 15:24
Carmen de la Salciua a incins atmosfera pe Instagram Cantareata sa pozat in lenjerie intima
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua are niște forme de invidiat și se mândrește cu trupul ei! Cântăreața de muzică de petrecere știe cum să îi ademenească pe bărbați, iar de curând a postat una din cele mai senzuale fotografii cu ea pe contul ei de Instagram.

Artista al cărei succes răsună în toată țara, care a reușit să fie de nenumărate ori pe locul 1 pe Youtube, a postat o imagine cu ea în lenjerie intimă pe Instastory, o poză interzisă cardiacilor.

ADVERTISEMENT

Cântăreața cu peste 260.000 de urmăritori în mediul online a lăsat deoparte inhibițiile și și-a făcut o fotografie în oglindă, îmbrăcată extrem de sumar.

Carmen de la Sălciua, în lenjerie intimă pe Instagram

Carmen și-a dedicat ultima perioadă a vieții doar pentru ea, acordând o atenție specială corpului ei, după cum se poate vedea, căci vedeta este într-o stare mai bună ca niciodată!

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a făcut niciodată un secret din secretele frumuseții sale. Pe lângă faptul că face mișcare de fiecare dată când îi permite timpul, fiind în contact permanent cu natura, muziciana a apelat la operațiile estetice.

Aceasta a recunoscut că a apelat la anumite intervenții pentru a avea mai multă stimă de sine. În urmă cu ceva timp s-a supus rinoplastiei, iar din când în când își injectează acid hialuronic în buze.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a recunoscut că a apelat la operații estetice să se simtă mai bine

carmen de la sălciua
Carmen de la Sălciua, mai sexy ca niciodată

Artista a vorbit chiar pe contul ei de Instagram despre intervențiile sale estetice, fiind una dintre puținele vedete de la noi care nu a ascuns niciodată că a fost nevoie de mâna unui specialist în beauty.

„Transformările la nivel estetic mi-au îmbunătățit vibe-ul și încrederea! M-am transformat treptat și zic eu… cu bun sim! Sunt un om care crede că este într-o  permanentă nevoie de perfecționare pe toate planurile și pentru asta muncesc!”, spunea Carmen de la Sălciua într-o postare în mediul online.

ADVERTISEMENT