Life

Carmen de la Sălciua a lansat o nouă piesă, alături de Jador! Ce reacție au avut fanii

09.10.2020 | 23:50
Carmen de la Salciua a lansat o noua piesa alaturi de Jador Ce reactie au avut fanii
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții! Cântăreața a lansat o piesă nouă alături de Jador, spre bucuria celor care îi urmăresc pe amândoi.

Cântăreața a postat un fragment din noua piesă pe contul de Instagram și i-a rugat pe fani să își dea cu părerea. Majoritatea au fost extrem de încântați, însă unii au avut câte ceva de obiectat.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este printre cele mai apreciate interprete de manele și muzică de petrecere și a devenit cunoscută din anul 2017, atunci când piesele ei au început să ajungă tot mai sus în trending.

Carmen de la Sălciua a lansat o nouă piesă, alături de Jador!

Fanii cântăreței nu ar putea fi mai fericiți de atât! Carmen de la Sălciua le-a făcut o surpriză și a lansat o melodie alături de Jador, un alt interpret de succes în rândul tinerilor.

ADVERTISEMENT

Artista a postat pe contul de Instagram o parte din noua melodie, care speră să fie un hit și să ajungă cât mai repede în trending.

Noua piesă se numește “Nu am somn de patru zile” și a fost foarte așteptată de fani, care știau că cei doi și-au unit forțele pentru a pune bazele unei  melodii de succes.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua i-a rugat pe fani să-și spună părerea, iar aceștia au ascultat-o cu sfințenie. “‘Nu am somn de patru zile’ e acum pe YouTube! Vreau să vă citesc părerea și să comentăm împreună”, a scris artista la descrierea videoclipului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“Nu am somn de patru zile “ e acum pe YouTube ❤️❤️❤️! Vreau sa va citesc părerea și sa comentam împreuna ??♥️

O postare distribuită de Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua) pe

Fanii s-au bucurat foarte mult cu această ocazie și i-au lăsat artistei zeci de comentarii de apreciere pe Instagram. “E și sunteți DINAMITĂ! Bravo!!”, “Semănați, melodia e frumoasă, doar că mi se pare scurtă”, “Super piesa”, “Amândoi doi artiști frumoși și deosebiți…o ascult cu drag. Și la mai multe colaborări împreună”, “Superbă melodie felicitări” Carmen, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit bruneta.

ADVERTISEMENT

Nu toți internauții au fost de aceeași părere și au avut de obiectat în legătură cu noua piesă a celor doi. “Sinceră să fiu, nu îmi place!”, “Pentru trei cuvinte ce le zici ai suportat să îți pui plete, slabă cântare”, “Prea puține versuri, păcat, vocile sunt super”

“Cea mai slabă piesă de până acum Carmen, scurtă și aceleași versuri repetate! Nu se explică investiția în videoclip cu așa piesă!”, “Prefer să te văd solistă…Jador cu vocea lui pițigăiată îți strică farmecul…”, au scris cei nemulțumiți.

Melodia are deja peste 600.000 de vizualizări pe YouTube în doar câteva ore de la lansare.

Carmen de la Sălciua a declarat recent că Jador este un partener foarte bun atunci când vine vorba de o colaborare pentru noi piese și că a lucrat impecabil cu el.

După ce au postat o fotografie împreună, fanii au speculat că ar fi un cuplu, însă solista a negat și a spus că sunt doar prieteni, iar singura lor legătură este această colaborare.

 

ADVERTISEMENT