Life

Carmen de la Sălciua a primit block de la Oana Zăvoranu! Ce spune cântăreața: ”Unele lucruri erau neadevărate”

Carmen de la Sălciua a fost blocată pe Instagram de Oana Zăvoranu, însă, cu toate acestea, cântăreața nu e supărată pe Querida.
16.11.2022 | 11:30
Carmen de la Salciua a primit block de la Oana Zavoranu Ce spune cantareata Unele lucruri erau neadevarate
Carmen de la Sălciua a fost blocată de Oana Zăvoranu pe Instagram. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a primit block pe Instagram de Oana Zăvoranu! Cântăreața de muzică de petrecere a vrut să îi transmită un mesaj frumos actriței, după ce a văzut că vedeta s-a apropiat mai mult de Biserică în ultimele postări, însă a constatat că nu putea să îi scrie mesaje!

Carmen de la Sălciua, blocată pe Instagram de Oana Zăvoranu: „Nu știu ce știe ea despre mine”

Se pare că totul a pornit de la emisiunea pe care Oana o realizase pe YouTube, în care a criticat în termen duri mai multe persoane publice care promovează diferite produse în mediul online.

ADVERTISEMENT

Artista ne-a spus că nu s-a supărat nici atunci pe Oana, precizând că o apreciază indiferent ce ar spune despre ea. Carmen a ținut să lămurească acel episod, zicând că Zăvo a judecat-o greșit, probabil având informații eronate despre ea. Totodată, contactată de FANATIK, Carmen a făcut și câteva declarații despre presupusa ei sarcină.

„Eu mereu am apreciat-o pe Oana Zăvoranu. E stăpână pe ea, e o femeie puternică. Noi două nu am vorbit niciodată. Nu i-am scris atunci când a avut emisiunea. Au apărut chestii despre mine în emisiunea ei, doar că eu nu fac parte din categoria influencerilor.

ADVERTISEMENT

Fac reclame doar la produsele pe care le testez. Nu știu ce știe ea despre mine, dar unele lucruri erau neadevărate. Eu am o părere bună despre ea și mi-o mențin, cu atât mai mult acum când văd că s-a apropiat mai mult de viața spirituală”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

Ce declarase Oana despre cântăreață: „Cerșește”

Mesajul prin care Carmen a vrut să îi transmită Oanei aprecierile pentru că vorbește și despre chestiunile religioase a ajuns, în cele din urmă, la vedetă, prin intermediul unui prieten.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de un an, Oana Zăvoranu a analizat postările de pe Instagram ale lui Carmen de la Sălciua, remarcând diferitele promovări pe care aceasta le făcea. „Sincer, eu până la emisiunea asta nu știam cine este, dar a intrat în vizorul nostru pentru că cerșește. Face mocangeli cerșite. Dă și mie, dă și mie. Cerșește, am înțeles, mult de tot. Cerșește de tot. Cerșește de potol.

Tu îți dai seama dacă mănânci toți burgerii? Un burger roz pe care ea-l mănâncă hulpav și-și imaginează că e Culiță. Probabil mâine, poimâine îi dă și un burger mov, vernil, după caz”, spunea atunci Oana Zăvoranu despre Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

Vedeta, despre presupusa sarcină: „Deja trebuia să am o echipă de fotbal”

Carmen a vorbit și despre presupusa ei sarcină, spunând că atunci când va fi cazul să confirme 100% această veste o va face fără niciun ocoliș.

„Am mai zis și repet: noi ne dorim foarte mult un copil. O să fac un consult și o să dau un răspuns clar. La cât s-a scris despre asta, dacă nu am fost eu însărcinată de atâtea ori, deja trebuia să am o echipă de fotbal. Oricum, nu e ceva ce se poate ține ascuns”, ne-a mărturisit cântăreața.

Până la confirmarea sau infirmarea sarcinii, Carmen are deja un mare plan de viitor. Vrea să facă o nuntă mare cu soțul ei, Marian Coarcheș, cu care s-a căsătorit în secret acum o lună.

ADVERTISEMENT