Life

Carmen de la Sălciua, acidă după criticile unor concurenți de la Survivor: ”Dumnezeu nu m-a înzestrat”

Carmen de la Sălciua a trecut, de curând, printr-o surpriză cât se poate de neplăcută, miniona artistă fiind ironizată de doi foști concurenți de la Survivor România 2021.
06.09.2021 | 17:21
Carmen de la Salciua acida dupa criticile unor concurenti de la Survivor Dumnezeu nu ma inzestrat
Carmen de la Salciua si-a prezentat iubitul Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua  a decis să vorbească despre ceea ce se petrece cu ea, mai ales că, de curând, a fost criticată la modul cel mai serios din cauza felului în care arată.

Cum răspunde Carmen de la Sălciua criticilor

Carmen de la Sălciua a fost ținta unor ironii și critici acide din partea unor foști concurenți de la Survivor România, oameni de la care, așa cum a aflat FANATIK în exclusivitate, nu s-ar fi așteptat să audă asemenea vorbe, mai ales că se cunosc, chiar bine, personal.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, chiar dacă i s-ar fi reproșat că este prea mică de înălțime și, din acest motiv, nu ar fi tocmai atrăgătoare, Carmen de la Sălciua, în ciuda legăturilor pe care le-ar fi avut cu aceștia, a reacționat fără să arunce replici usturătoare.

”Îmi cer scuze că Dumnezeu nu m-a înzestrat cu calități care să fie apreciate de toată lumea! Eu mă simt perfect așa cum sunt, ba mai mult, sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”, a replicat Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, aluzii străvezii la relația cu Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua, în ciuda faptului că a fost în nenumărate rânduri atacată de fostul ei soț, Culiță Sterp, a vorbit totuși și despre trecutul ei, fără să se plângă de momentele dificile prin care a trecut în ultimii ani.

”Nu mi-ar plăcea să schimb nimic! Fiecare perioadă a vieții mele a fost o lecție pe care Dumnezeu a vrut ca eu să o am. Pentru omul de azi și pentru omul de mâine, mulțumesc lecțiilor”, a mai spus, zâmbind, Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, pe conturile ei de socializare, a vorbit despre motivele pentru care, ani la rândul, a suferit în relația pe care o avea, explicându-le fanilor ei cum să se comporte într-o situație asemănătoare, dezvăluind motivele pentru care unii oameni – așa cum a făcut de fapt și ea – se complac în relații în care nu se simt bine.

”Toxicitate! Lipsa încrederii! Frica de singurătate! Soluția stă în mintea ta! Ai curaj și spune nu unei vieți nefericite”, este îndemnul lui Carmen de la Sălciua către cei care trăiesc într-o relație toxică, așa cum i s-a întâmplat și ei.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua vorbește despre iubit

Întrebată dacă este încă singură de fanii ei, Carmen de la Sălciua a reacționat cât se poate de acid, fiind vizibil deranjată de faptul că este, oarecum, presată să își găsească un partener.

”Cuvântul ăsta, încă, sună ca și cum să fii singur este o boală! Sunt singură, sunt curtată și voi alege la momentul potrivit omul potrivit pentru sufletul meu. Vine o vreme când deschizi ochii și își dai seama ce meriți și atunci aștepți să dai o șansă celui care merită cu adevărat să intre în lumea ta”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

De altfel, Carmen de la Sălciua a vorbit cu fanii săi și despre momentul în care va deveni mamă, artista recunoscând din tot sufletul că își dorește să aibă copii, dar precizând că îi va face doar în anumite condiții.

„O să fac un copil la momentul potrivit, cu omul potrivit, cu un om responsabil, cu picioarele pe pământ. Mai întâi de toate, cred că de asta avem nevoie cu toții atunci când ne gândim la familie, la un om care să ne fie alături la bine și la greu”, a spus Carmen de la Sălciua celor care i-au pus întrebări pe această temă.

Carmen de la Sălciua vrea să se recăsătorească

Cu ceva timp în urmă, Carmen de la Sălciua a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre bărbatul ideal și visul ei de a deveni, din nou, mireasă.

”Eu vreau un bărbat ocupat, un bărbat care are afacere sau afaceri, nu un bărbat care trăiește pe Instagram și care are relație tot acolo. Nu, vreau un bărbat adevărat, care să știe ce își dorește de la viață și de la femeia de lângă el, care, atunci când e acasă să fie lângă femeia de alături”, a explicat Carmen de la Sălciua.

Cu toate acestea, până să se mărite din nou, Carmen de la Sălciua și-a propus câteva lucruri esențiale cu privire la viitoarea sa căsnicie, motiv pentru care, probabil, acest lucru nu se va întâmpla foarte curând.

”Eu nu o să mai divorțez niciodată, așa mi-am propus. Nu voi repeta greșelile făcute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lăsat, așa cum, atunci când voi avea o relație, voi avea una cu un bărbat care nu e de lăsat”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT