Life

Carmen de la Sălciua, acuzată că a destrămat căsnicia noului iubit: „Mi-a spus să-i dau divorțul”. Cum a reacționat artista

Carmen de la Sălciua a fost acuzată de soția noului ei iubit că ea le-ar fi destrămat căsnicia. Iată cum a reacționat cântăreața.
25.10.2021 | 14:32
Carmen de la Salciua acuzata ca a destramat casnicia noului iubit Mia spus sai dau divortul Cum a reactionat artista
Carmen de la Sălciua, acuzată că a destrămat căsnicia noului iubit: „Mi-a spus să-i dau divorțul”. Cum a reacționat artista. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este acuzată că ar fi destrămat o căsnicie, după ce s-a cuplat cu un bărbat însurat. Soția bărbatului cu care artista este împreună susține că din cauza ei i-a cerut acesta divorțul.

Femeia respectivă a sperat ca zvonurile relației dintre Carmen de la Sălciua și soțul ei să nu fie adevărate. Acesta i-a cerut divorțul și i-ar fi spus că vrea, în continuare, o relație cu interpreta de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a confirmat relația cu noul iubit, dar susține că bărbatul deja a depus actele de divorț atunci când au început să fie împreună. În cadrul unei emisiuni, vedeta a oferit mai multe detalii despre noua ei relație.

Carmen de la Sălciua, acuzată că a destrămat căsnicia noului iubit. Reacția artistei

În urmă cu câteva săptămâni, Carmen de la Sălciua a confirmat că are o relație, dar nu a oferit prea multe detalii despre noul ei partener. Bianca Emanuela, soția noului iubit al vedetei, o acuză pe aceasta că i-a spart casa.

ADVERTISEMENT

Femeia susține că soțul ei i-a cerut divorțul după ce a întâlnit-o pe Carmen de la Sălciua și au început să petreacă tot mai mult timp împreună. Inițial, aceasta a sperat ca lucrurile să se rezolve între ei dar, la un moment dat, a văzut portofelul soțului într-o fotografie postată de interpreta de manele.

Cei doi s-ar fi cunoscut la un eveniment unde artista a cântat, după care ar fi început o relație.

ADVERTISEMENT

„El a plecat în vacanță cu această femeie. I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea. Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea.

S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat. Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci.

ADVERTISEMENT

Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul. Acum că e cu ea, vrea să fie liber”, a declarat Bianca Emanuela pentru spynews.ro.

Pe de altă parte, Carmen de la Sălciua susține că ceea ce spune soția iubitului ei nu este adevărat. Artista a declarat că ea și bărbatul deja erau despărțiți atunci când el și vedeta au devenit un cuplu.

Ce spune cântăreața despre acuzațiile femeii

Carmen de la Sălciua spune că nu ea a cauzat neînțelegerile dintre actualul iubit și soția lui. Aceasta susține că actele de divorț au fost depuse înainte ca ea să formeze un cuplu cu acest bărbat.

„Iubitul meu a încheiat orice socoteală cu femeia asta. N-am nicio legătură cu cearta lor. Eu nu apar în viața oamenilor care au încă socoteli, dacă un om de exemplu îl întâlnesc și el este într-un proces de divorț, asta nu înseamnă că eu nu mi-am asumat relația.

Sunt o femeie iubită, nu are legătură, dacă unii oameni nu sunt făcuți să funcționeze împreună, asta nu înseamnă că trebuie să pună etichete celui de-al treilea. Eu sunt o femeie chiar foarte asumată, dacă simt că un om este sincer și spune adevărul, stau să-l ascult.

A fost foarte sincer cu mine, din moment ce actele de divorț s-au înaintat înainte ca eu să fiu în ecuația asta. Nu sunt eu de vină, n-am nicio treabă cu probleme celor din jurul meu. Fiecare trebuie să le rezolve, așa cum și eu trecut printr-un divorț. Nu am destrămat nicio familie”, a declarat Carmen Sălciua la Antena Stars.

Carmen de la Sălciua, primele declarații despre noul iubit

Carmen Sălciua și noul ei iubit sunt împreună de mai bine de o lună. Artista a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că relația este una serioasă și că partenerul ei este exact așa cum și-a dorit.

„Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el. Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă”, a declarat Carmen Sălciua pentru FANATIK, în urmă cu două săptămâni.

Vedeta a mai spus că nu și-ar face relația publică dacă nu ar fi convinsă că bărbatul de lângă ea o face fericită.

„Nu mi-aș fi expus relația dacă nu aș fi fost convinsă că este ceea ce mă face pe mine fericită”, a mai declarat artista pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT