Life

Carmen de la Sălciua, acuzată de fani că ar fi despărțit o familie. Cântăreața le-a dat replica haterilor

Carmen de la Sălciua a fost acuzată de fani că ar fi despărțit familia actualului ei iubit, care se află în proces de divorț cu soția. Cântăreața a reacționat imediat.
01.12.2021 | 19:53
Carmen de la Salciua acuzata de fani ca ar fi despartit o familie Cantareata lea dat replica haterilor
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a fost acuzată de internauți pentru că are o relație cu un bărbat căsătorit în acte cu soția sa. Cântăreața așteaptă momentul în care partenerul ei va finaliza procesul de divorț pentru a se putea căsători.

Unii dintre urmăritori o acuză pe vedetă că „a despărțit o familie” și că nu are credință în Dumnezeu. Interpreta de muzică de petrecere a afirmat mereu că este credincioasă și merge regulat la biserică.

ADVERTISEMENT

Artista a organizat o sesiune de întrebări pe Instastory. Cineva a întrebat-o cum poate intra în biserică știind că a cauzat destrămarea unei familii.

Carmen de la Sălciua, acuzată de fani că ar fi despărțit o familie. Cum a reacționat artista

Ca de obicei, artista a răspuns curiozităților venite din parte urmăritorilor, chiar și celor mai puțin comode.

ADVERTISEMENT

„Ce curaj ai să te duci la biserică, știind că ai despărțit o familie?”, este întrebarea primită de Carmen de la Sălciua de la unul dintre cei care o urmăresc pe Instagram.

Cântăreața nu a evitat să răspundă și i-a dat imediat replica persoanei respective. „Asta știi dumneata, eu știu altceva!”, a răspuns Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT
Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua a fost criticată dur de fani. Sursa foto: Instagram

Fanii i-au mai adresat vedetei și alte întrebări legate de actuala ei relație de iubire. Cineva a întrebat-o pe artistă de ce nu l-a îndemnat pe partenerul ei să-și salveze căsnicia.

Carmen de la Sălciua le-a spus internauților că iuitul ei știe cu exactitate care este situația cu fosta soție și susține că niciodată nu a intervenit între ei. Vedeta mai speră ca cei doi să-și rezolve problemele și ca fiecare să aibă o viață frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Iubitul meu este un bărbat care știe cel mai bine ce are în suflet! Înainte să ajungă aici s-au produs mai multe discuții între ei probabil!

Eu nu m-am băgat niciodată în discuțiile lor! Dumnezeu să le ajute să le rezolve și viața fiecăruia să continue frumos”, a fost răspunsul artistei.

Carmen de la Sălciua vrea să se căsătorească

Carmen de la Sălciua a fost acuzată de Bianca, soția actualului ei partener, că se iubește cu un bărbat însurat, deși cei doi sunt în proces de divorț.

Deși sunt împreună de puțin timp, cântăreața are planuri de nuntă cu iubitul ei, Marian. Momentan, cei doi nu se pot căsători până când bărbatul nu finalizează divorțul.

„Planurile noastre sunt și pe termen lung, dar nu ne putem vedea de ele, acum, până nu își rezolvă el problemele cu soția, până nu se finalizează divorțul. Da, aștept să divorțeze și ne vom căsători, avem planuri în acest sens”, a declarat Carmen de la Sălciua, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cântăreața a explicat, la un moment dat, că iubitul ei a decis să divorțeze cu ceva timp înainte ca ei doi să înceapă o relație.

ADVERTISEMENT