Life

Carmen de la Sălciua, adevărul despre relația cu Jador. Au trecut pragul prieteniei? 

15.02.2021 | 18:28
Carmen de la Salciua adevarul despre relatia cu Jador Au trecut pragul prieteniei
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a scos la iveală adevărul despre relația pe care o are cu Jador. Frumoasa brunetă a dezvăluit dacă a trecut sau nu pragul prieteniei cu celebrul manelist, fanii așteptând cu sufletul la gură să afle ce se petrece între ei. 

Cântăreața de muzică de petrecere și concurentul de la Survivor România 2021 au colaborat la câteva piese și se cunosc de mulți ani, de aici și speculațiile potrivit cărora ar avea sentimente unul pentru celălalt. Nimic mai adevărat, spune artista.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Culiță Sterp a pus punctul pe „i”, precizând că între ea și Jador nu este nicio relație amoroasă, Carmen de la Sălciua fiind convinsă că manelistul iubește pe cineva în momentul de față, însă nu vrea să spună cine e norocoasa.

Carmen de la Sălciua, totul despre relația cu Jador. Ce este între ei

Carmen de la Sălciua a mărturisit că a purtat de-a lungul timpului multe discuții cu Jador pe tema relațiilor, artista știind perfect ce fel de femeie caută participantul de la Kanal D. Manelistul își dorește o fată destul de simplă pe care să o ia de soție.

ADVERTISEMENT

Deși îi leagă numai o prietenie foarte frumoasă, artista nu ezită să dezvăluie că așteaptă cu sufletul la gură ca interpretul de muzică de petrecere să revină acasă, dar nu oricum, ci cu premiul cel mare de la Survivor România 2021.

„Am purtat de foarte multe ori discuții cu Jador. Știu că-și dorește o fată simplă pentru rolul de mamă, de nevastă. E un băiat bun, dar probabil are iubită și sunt convinsă că iubește pe cineva în momentul ăsta.

ADVERTISEMENT

Suntem doi buni prieteni, am colaborat foarte frumos și ne-am înțeles foarte bine. Sper să vină cu trofeul să demonstreze că este, cu adevărat, și un bărbat puternic. Da, probabil că ne vom vedea după Survivor, mă uit la fiecare ediție, îi țin pumnii…

Și când se va întoarce poate vom merge și la o cafea, să stăm de vorbă și despre alte subiecte în afara colaborărilor. El este un băiat extraordinar, este un tip interesant, are suflet de artist și, sper deosebire de mine, este suficient de curajos să arate tuturor cum este el în viața reală.

ADVERTISEMENT

El nu se ascunde niciodată, nu are inhibiții, este așa cum, probabil, își dorește fiecare să fie, dar se teme de camerele de luat vederi.

E adevărat, când vine vorba de relații, din ce am înțeles, nu este la fel de dezinhibat, uneori se teme să arate ce simte, dar asta este probabil din cauza experiențelor pe care le-a avut”, a mărturisit Carmen de la Sălciua despre legătura pe care o are cu Jador, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT