Life

Carmen de la Sălciua, anunț neașteptat la aproape doi ani de la divorțul de Culiță Sterp: „Sunt curtată”

02.01.2021 | 17:01
Carmen de la Salciua anunt neasteptat la aproape doi ani de la divortul de Culita Sterp Sunt curtata
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua știe ce vrea de la viață când vine vorba de dragoste, iar la aproape doi ani de la divorțul de Culiță Sterp, cântăreața de muzică de petrecere este pregătită pentru o nouă relație.

În tot acest timp, Carmen s-a focusat pe carieră și a vrut să își refacă viața din temelii după divorțul deloc ușor prin care a trecut de artistul din Țara Hațegului.

ADVERTISEMENT

Inima ei este pregătită acum pentru un nou partener, iar potrivit propriilor sale declarații, nu duce deloc lipsă de curtezani.

Carmen de la Sălciua, gata de o nouă iubire în 2021

„Sunt curtată de mulți bărbați, dar nu simt că am găsit încă sufletul meu pereche, dar cine știe”, a spus Carmen de la Sălciua în urmă cu ceva timp, semn că este pregătită de ceva nou în viața ei la capitolul iubire.

ADVERTISEMENT

Vedeta are planuri mărețe pentru 2021 nu doar în ceea ce privește viața sentimentală. Cântăreața s-a bucurat că a scăpat de anul 2020, pe care l-a considerat toxic din multe puncte de vedere și privește spre viitor cu mai multă încredere.

Anul 2020 a fost unul dificil pentru ea

„Cât de sincer poți ră̆spunde la o întrebare incomodă mai ales in văzul lumii? Cât de mult îți asumi ce gândești? Cât rănești când spui un adevăr sec? Anul asta va fi despre adevăr, detașare și debarasare de tot ce e toxic!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Artista se referă la scandalurile cu care a încheiat anul, cele mai mediatizate fiind disputa pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu din cauza lui Alex Bodi, iar de curând bruneta a fost acuzată de homofobie după ce l-a sfătuit pe un admirator să își schimbe orientarea sexuală pentru că altfel îl va pedepsi Dumnezeu.

Cert este că, indiferent unde o va duce viața, Carmen a învățat multe din anul care a trecut și poate că în 2021 se va ocupa mai mult de inima ei, având în vedere că s-a vindecat deja de despărțirea de Culiță.

ADVERTISEMENT