Life

Carmen de la Sălciua, atac la adresa lui Culiță Sterp: „Spune multe despre caracterul lui”

17.02.2021 | 16:24
Carmen de la Salciua atac la adresa lui Culita Sterp Spune multe despre caracterul lui
Carmen de la Sălciua, atac la adresa lui Culiță Sterp: „Spune multe despre caracterul lui” Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua l-a atacat subtil pe Culiță Sterp, fostul ei soț, de care a divorțat cu mai bine de un an în urmă. Cântăreața a fost întrebată de fani ce părere are despre bărbații infideli și aceasta a oferit un răspuns cu subînțeles. 

Interpreta de manele și muzică de petrecere a trecut prin clipe grele după ce a divorțat de partenerul ei, însă acum este bine și amândoi se bucură de un succes răsunător în carieră.

ADVERTISEMENT

Obișnuită să organizeze sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Carmen de la Sălciua a fost, ca întotdeauna, foarte transparentă atunci când a fost întrebată în legătură cu un subiect destul de personal.

Carmen de la Sălciua, atac la adresa lui Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua este foarte apreciată de fani și asta nu doar pentru vocea inconfundabilă, ci și pentru sinceritatea de care dă dovadă atunci când vine vorba despre subiecte delicate din viața ei.

ADVERTISEMENT

Întrebată pe InstaStory a fost întrebată pe cine consideră vinovat dintre femeie și bărbat atunci când intervine infidelitatea în cuplu, iar artista nu a stat pe gânduri și a fost deschisă, așa cum este de fiecare dată.

„Ambii poartă o vină! Dar cea mai mare vină o are bărbatul! El datorează respect femeii de lângă el! Dacă există iubire adevărată… nu există o a treia persoană!”, a scris vedeta, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În plus, artista și-a spus părerea despre bărbații care spun lucruri răutăcioase la adresa fostelor iubite, unde a făcut o altă referire la Culiță Sterp, în mod subtil.

„Fie că vorbim de foste iubite sau neveste, nu se cade să vorbești urât de trecut! Să îți cucerești noua ta iubită, blamând-o pe cealaltă femeie din trecut crezând că ea astfel nu își va face filme în cap că încă o mai iubești e unul dintre lucrurile care îl pun pe bărbat într-o ipoastază deloc avantajoasă! Spune multe despre caracterul lui acest fapt”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua?

Recent, cântăreața a povestit, în cadrul unei emisiuni, că a trecut prin momente foarte grele după despărțirea de Culiță Sterp și că fostul soț i-ar fi fost infidel. Bruneta evită cât mai mult subiectele de discuție care îl implică pe concurentul de la „Survivor România” 2021.

„Am lăsat foarte multe de la mine și am iertat până la epuizare, pentru că mi-am dorit să-mi păstrez o căsnicie perfectă. Nu eram geloasă degeaba. Nu poți să fii geloasă dacă nu ai motive. Am avut motive. Primea mesaje și s-au întâmplat să fie și infidelități pe care le-am ascuns, dar acum nu-l mai judec. Probabil cea mai tristă perioadă din viața mea a trecut”, a declarat Carmen de la Sălciua la „Acces de weekend”, pe Antena 1.

ADVERTISEMENT