Life

Carmen de la Sălciua, cadou de milioane pentru noul iubit. Ce i-a dăruit artista lui Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua nu se uită la bani când vine vorba de noul ei iubit. Marian Corcheș a primit un cadou de milioane de la artistă, în avans pentru Crăciun.
22.12.2021 | 11:55
Carmen de la Salciua cadou de milioane pentru noul iubit Ce ia daruit artista lui Marian Corches
Carmen de la Sălciua i-a dăruit un cadou foarte scump lui Marian Corcheș. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nu de mult, Carmen de la Sălciua și-a găsit bărbatul despre care spune că o împlinește și pentru care face orice, dovadă stă și ultima postare a lui Marian Corcheș din mediul online.

Artista a spus de multe ori că este o persoană cumpătată, cei mai mulți bani ducându-se în imaginea sa, dar de când iubește nu se mai uită la cheltuieli, mai ales dacă este vorba despre iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, cadou de mii de lei pentru Marian Corcheș

După vacanța de lux pe care au avut-o în Dubai, acum, în prag de sărbători, noul partener al manelistei și-a primit cadoul de Crăciun în avans.

Pentru că se iubesc de câteva luni, Carmen de la Sălciua, cea care a decis să pună iubirea pe primul loc în viața ei, a considerat că Marian Corcheș merită un cadou de mii de lei. Artista nu s-a uitat la bani și i-a cumpărat partenerului ei de viață ultimul model de telefon.

ADVERTISEMENT

”Fiecare om gândește și spune ce are în suflet! Am început să îmi pun fericirea pe primul loc și să realizez că azi gura lumii spune un lucru frumos și mâine te jignește!”, spunea artista pe Instagram, după ce gurile rele au acuzat-o că a spart căsnicia noului iubit.

Telefonul pe care Marian Corcheș l-a primit de la iubita lui
Marian Corcheș este un bărbat răfățat de Carmen de la Sălciua. Sursă foto: Instagram

 

În fața unui asemenea dar, drept mulțumire, bărbatul care este încă însurat s-a lăudat cu noul său telefon pe rețelele de socializare, acolo unde a ținut să o menționeze pe artistă.

ADVERTISEMENT

La rândul său, pentru a vedea toată lumea ce relația frumoasă are ea, Carmen a repostat fotografia iubitului, adăugând o melodiei de dragoste. Prin versurile piesei cântată de Andia ( Sfârșitul Lumii) ce se aude pe fundal, ea îi jură iubire veșnică lui Marian Corcheș.

”Este o relație serioasă”

Privind la cum a evoluat relația șatenei, dar și la declarațiile pe care le-a făcut referitor la sentimentele sale, nu e de mirare că fosta soția a lui Culiță Sterp îi satisface noului iubit toate dorințele.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Carmen de la Sălciua se declara extrem de mulțumită de alegerea sa sentimentală.

”Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă. Nu vreau un bărbat care trăiește pe Instagram și care are o relație tot acolo. Nu, vreau un bărbat adevărat, care să știe ce își dorește de la viață și de la femeia de lângă el, care, atunci când e acasă, să fie lângă femeia de alături, spunea Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT