Life

Carmen de la Sălciua, criticată de fosta soție a lui Marian Corcheș după nuntă: “A venit de la țară și și-a pus pe ea o rochie de la oraș”

Fosta soție a lui Marian Corcheș a criticat-o pe Carmen de la Sălciua după nuntă. Ce a spus despre rochia purtată de mireasă.
12.10.2022 | 22:07
Carmen de la Salciua criticata de fosta sotie a lui Marian Corches dupa nunta A venit de la tara si sia pus pe ea o rochie de la oras
Carmen de la Sălciua, criticată de fosta lui Marian Corcheș. Sursa foto: Facebook, Intagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca, fosta soție a lui Marian Corcheș, a criticat-o pe Carmen de la Sălciua după nunta care a avut loc ieri. Iată ce a spus despre rochia artistei.

Fosta soție a lui Marian Corcheș a criticat-o dur pe Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit ieri în mare secret, alături de ei fiind doar nașii.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică de petrecere nu a vrut să facă niciun anunț despre nuntă. Aceasta le-a spus fanilor despre marele eveniment chiar în ziua în care a avut loc.

Bianca, fosta soție a lui Marian Corcheș, este de părere că cei doi s-au grăbit cu nunta.

În același timp, Bianca nu vrea să o acuze de nimic pe Carmen de la Sălciua și speră ca aceasta să se bucure de căsnicie. Cu toate acestea, fosta soție a lui Marian Corcheș nu crede în iubirea dintre el și artistă.

ADVERTISEMENT

Aceasta consideră că Marian s-a grăbit întotdeauna și că a fugit în brațele altei femei atunci când i-a fost greu.

“Părerea mea e că s-au grăbit, dar e decizia lor, nu am ce să spun mare lucru, să fie fericiți. (…)

ADVERTISEMENT

El întotdeauna a fost un om care s-a grăbit. Dacă nu i-a mers bine a fugit în brațele altei femei, a rămas acolo cât i-a fost bine.

Când nu i-a mai fost nici acolo, a fugit în brațele altei femei, cam așa a făcut el lucrurile.”, a declarat fosta soție a lui Marian Corcheș la Antena Stars, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca a mai spus că fostul ei soț nu părea încântat la nuntă și că stătea prea rigid lângă mireasă.

Femeia este de părere că cei doi nu s-au străduit deloc cu pregătirile pentru nuntă și că nu au fost îmbrăcați potrivit.

“Nu l-am văzut încântat, l-am văzut drept, lângă ea, neatingând mireasa. Mireasa a fost frumoasă, o rochie frumoasă, dar nu ajustată.

Se vede, vrei să zic că a venit de la țară și și-a pus pe ea o rochie de la oraș?

Mi se pare o nuntă grăbită. Un costum luat, pus, un mire care stă lângă mireasă ca o soră şi un frate. A luat rochia din magazin, şi un costum, le-au pus pe ei şi gata.”, a adăugat ea.

Carmen de la Sălciua, căsătorie în mare secret

În urmă cu câteva luni, artista spunea că nunta nu va avea loc anul acesta deoarece nici ea, nici partenerul ei nu au timp suficient, dar se pare că s-au răzgândit în această privință.

Vedeta a postat ieri câteva imagini pe rețelele sociale, împreună cu anunțul că se va mărita.

“De câteva zile vă spuneam că o să vină câteva lucruri frumoase în viața mea, ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi (n.r. ieri) mă mărit.”, a anunțat Carmen de la Sălciua.

În ziua nunții, vedeta a purtat o rochie tip sirenă, mulată pe corp, fără bretele și împodobită cu numeroase cristale.

După eveniment, cei doi îndrăgostiți au plecat în luna de miere. Cântăreața a precizat că cei doi au ales o destinație exotică, fără a oferi mai multe detalii.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș formează un cuplu de peste un an. În momentul în care au început relația, afaceristul era în proces de divorț cu fosta parteneră de viață.

ADVERTISEMENT