Life

Carmen de la Sălciua, criticată dur de fani. Ce i-au reproșat în mediul online: „Ai uitat de unde ai plecat”

Carmen de la Sălciua a fost criticată dur de fani în mediul online. Cântăreața a făcut o greșeală care nu a putut fi trecută cu vederea de cei care o urmăresc.
14.07.2021 | 21:42
Carmen de la Salciua criticata dur de fani Ce iau reprosat in mediul online Ai uitat de unde ai plecat
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a fost criticată dur de internauți. Vedeta încearcă mereu să țină legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale, însă de data aceasta fanii au fost enervați după gestul ei.

Potrivit unor comentarii din partea urmăritorilor, cântăreața nu ar fi atât de interesată de fanii ei precum alte vedete. Iată de unde au pornit criticile la adresa fostei soții a lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, criticată dur de fani. Ce i-au reproșat în mediul online: „Ai uitat de unde ai plecat”

Carmen de la Sălciua a fost criticată dur pe Instagram. Fanii i-au reproșat că nu răspunde la mesajele în privat pe care le primește din partea celor care o urmăresc.

Mai mult, aceasta nici nu le apreciază, potrivit unor comentarii venite de la internauți. Aceștia i-au reproșat interpretei de muzică de petrecere că nu îi pasă de fani și nici nu apreciază mesajele, așa cum fac alte vedete din România.

ADVERTISEMENT

„De ce nu apreciezi mesajele? Până și vedeta Andreea Marin le apreciază…tu nu. Asta ține de bunul simț…tu ștergi sau nu răspunzi la mesajele care nu sunt pe placul tău”, a fost unul dintre comentariile fanilor.

Un alt internaut a aprobat comentariul citat mai sus și consideră că artista a uitat de unde a plecat și nu o mai interesează de fanii ei.

ADVERTISEMENT

„Pentru că e o îngâmfată căreia nu îi mai ajungi la nasul ăla operat. A uitat de unde a plecat, că era urâtă ca muma pădurii, și acum nu răspunde la mesaje și nici nu îi pasă de fani. Curând nici nu va mai avea fani”, a fost un alt comentariu.

Carmen de la Sălciua, taxată dur de fani
Carmen de la Sălciua, taxată dur de fani. Sursa foto: Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România la momentul actual. Bruneta a fost căsătorită cu Culiță Sterp acum câțiva ani, însă nu și-a refăcut viața de atunci.

ADVERTISEMENT

Fanii se întreabă dacă nu cumva vedeta are un admirator secret. Vedeta a publicat recent mai multe fotografii cu un buchet imens de flori, însă nu a specificat de la cine este primit.

În plus, artista a mai primit și o scrisoare de dragoste din partea unui admirator, după cum le-a arătat fanilor ei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT