Life

Carmen de la Sălciua dă lovitura cu o nouă piesă. De ce și-au amintit fanii de Culiță Sterp

06.02.2021 | 17:43
Carmen de la Salciua da lovitura cu o noua piesa De ce siau amintit fanii de Culita Sterp
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua dă lovitura cu o nouă piesă. Melodia este una sensibilă, vorbește despre dragoste și suferință, iar fanii și-au adus aminte imediat de Culiță Sterp.

Cântăreața și-a anunțat admiratorii încă din zorii zilei că marea premieră o să fie în această sâmbătă. Oamenii au așteptat cu sufletul la gură apariția.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat cu doi ani în urmă. Cei doi păstrează o relație strict profesională, iar bărbatul este implicat într-o altă relație și urmează să devină tată pentru prima oară.

Carmen de la Sălciua dă lovitura cu o nouă piesă. De ce și-au amintit fanii de Culiță Sterp

„Intr-o zi toată iubirea și tot respectul pe care îl oferi celorlalți se va întoarce la tine …și va rămâne definitiv. Astăzi comentam și vizionam împreuna lansarea „Ochi răi“. Vă pupăcesc tare”, a scris Carmen pe Facebook în dimineața zilei de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Melodia a fost lansată în jurul prânzului și se bucură de un real succes. În doar cinci ore de la apariție a strâns peste 230.000 de vizualizări și aproape o mie de comentarii.

Versurile cântecului sunt unele sensibile: „Ne întâlnim ca ziua cu noaptea/ Ochii noștrii nu se mai privesc/ Și te întreb, Doamne, unde e dreptatea/ După un sarut ca să tânjesc?”, „Ochii răi ne -au blestemat să fim/ Să fim ca soarele și luna/ Despărțiți pentru totdeauna”.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au declarat încântați de noua melodie, iar artista a primit sute de felicitări. Cu toate acestea, oamenii nu au putut să nu se gândească cui îi este dedicată piesa, fiind una destul de tristă.

Unii dintre ascultători au ajuns la concluzia că solista nu l-a uitat pe fostul soț, Culiță Sterp: „legenda spune ‘Carmen nu l-a uitat pe Culiță’”, a spus unul dintre fani. Alții au fost de părere că ascultarea acestei melodii o să-l tulbure pe bărbat: „încă visez la momentul în care o să asculte Culiță și o să-l zdruncine puțin”, i-a trasmis o ascultătoare.

ADVERTISEMENT

Per total, majoritatea celor ce au auzit noua piesă s-au gândit la ruptura relației dintre cei doi artiști și la suferința cântăreței, știind că o altă femeie îi va dărui un copil bărbatului: „super faină melodia! Cu un impact puternic emotional. M-ai făcut să plâng. Doar cei care au trecut prin ce ai trait tu cu Culiță vor înțelege cu adevărat mesajul pe care îl transmiți cu toata inima. Din pacate el a ales drumul ușor…Deschide-ți inima spre un alt drum frumos și lasă iubirea din nou să pătrundă în sufletul tău, pentru că meriți”.

ADVERTISEMENT