Life

Carmen de la Sălciua, de nerecunoscut. Transformarea incredibilă care i-a lăsat pe fani fără cuvinte

25.09.2020 | 11:40
Carmen de la Salciua de nerecunoscut Transformarea incredibila care ia lasat pe fani fara cuvinte
ADVERTISEMENT

Fiind una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească, Carmen de la Sălciua acordă foarte multă atenție aspectului ei fizic și este hotărâtă să facă schimbări radicale.

Carmen de la Sălciua este o persoană foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește clipe importante din viața ei cu cei aproape 250.000 de fani. Recent, aceasta și-a surprins urmăritorii cu o transformare incredibilă.

ADVERTISEMENT

Se pare că fosta soție a lui Culiță Sterp este într-o formă de zile mari, deoarece se pregătește intens pentru noi proiecte muzicale, iar cariera ei este în ascensiune, motiv pentru care se menține prin tratamente și un stil de viață sănătos, pentru a fi fără de cusur în fața publicului ei.

Carmen de la Sălciua, transformare radicală. Cum și-a surprins aceasta fanii

Carmen de la Sălciua și-a uimit fanii cu o schimbare radicală la nivelul înfățișării, după ce a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, având un păr foarte lung, stil bucle și un machiaj de excepție.

ADVERTISEMENT

Obișnuiți cu o altfel de coafură, interpreta de muzică de petrecere fiind tunsă bob, admiratorii au reacționat imediat și au felicitat-o pe artistă pentru transformarea la care a apelat. Se pare că internauții au fost plăcut surprinși de o astfel de ipostază și au încurajat-o pe artistă să revină, în viitor, la acest stil.

Frumoasa brunetă a specificat faptul că a apelat la această schimbare de look pentru filmările videoclipului piesei ,,Nu am somn de 4 zile”, în colaborare cu Jador. Piesa se anunță deja a fi un mare hit, de vreme ce fanii au fost foarte încântați să îi vadă pe cei doi colaborând pentru prima dată, iar reacțiile au curs în lanț pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

La ce intervenții estetice a apelat Carmen de la Sălciua de-a lungul timpului

Nu este un secret faptul că majoritatea vedetelor din ziua de astăzi apelează la diverse tratamente și operații estetice pentru a se asigura că arată impecabil, iar Carmen de la Sălciua nu este o excepție.

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua, ce operații estetice are interpreta de muzică de petrecere. Sursa foto: Instagram.

De curând, fosta parteneră a lui Culiță Sterp și-a pus fațete dentare și, după cum reiese din fotografiile postate pe rețelele de socializare, aceasta a apelat la rinoplastie și la injectarea acidului hialuronic în buze. În plus, se speculează că și-ar fi pus și silicoane, aspect pe care artista îl neagă cu tărie.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a afirmat Carmen pe pagina ei de Instagram.