Life

Carmen de la Sălciua, despre ce înseamnă Crăciunul pentru ea. Cum a petrecut de sărbători

26.12.2020 | 19:00
Carmen de la Salciua despre ce inseamna Craciunul pentru ea Cum a petrecut de sarbatori
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua ține mereu legătura cu fanii și le-a vorbit despre ce înseamnă pentru ea sărbătoarea Crăciunului. Cântăreața a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram, spre bucuria fanilor, care i-au scris în număr mare. 

Îndrăgita cântăreață a încercat să le răspundă urmăritorilor la cât mai multe întrebări, printre care și ce reprezintă pentru ea sărbătoarea Nașterii Domnului.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Culiță Sterp este foarte activă pe rețelele sociale și nici măcar de Crăciun nu se lasă așteptată de sutele de urmăritori de pe Instagram.

Carmen de la Sălciua, despre ce înseamnă Crăciunul pentru ea. Cum a petrecut de sărbători

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și are grijă să comunice cât mai des cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare. În a doua zi de Crăciun, artista a organizat pe contul de Instagram o sesiune de Q&A, iar fanii au asaltat-o cu întrebări.

ADVERTISEMENT

Unul dintre urmăritori a întrebat-o ce înseamnă Crăciunul pentru ea, iar vedeta a răspuns de îndată. Carmen de la Sălciua iubește Crăciunul și a explicat motivele în răspunsul pe care l-a oferit.

„Cea mai frumoasă sărbătoare! Iubesc vremea rece, iubesc zăpada…liniștea pe care o transmite fiecare casă în preajma sărbătorilor”, a scris vedeta.

ADVERTISEMENT
Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua, despre Crăciun. Sursa foto: Instagram

Cântăreața a dezvăluit că mâncarea pe care a gătit-o este tradițională, la întrebarea unui alt fan, afirmând că aceste preparate îi oferă acea simplitate e acasă. „Tradițional! Simplitatea de acasă o găsim și în bucatele tradiționale de pe masa de Crăciun”, a răspuns bruneta.

În urmă cu câteva săptămâni, artista a lansat un nou colaj de colinde tradiționale românești, care a strâs deja aproape 2 milioane de vizializări. Carmen de la Sălciua este foarte apreciată în mediul online, având peste 260.000 de urmăritori pe contul de Instagram și milioane de vizualizări la melodiile de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a lansat solo începând cu anul 2017, iar până atunci cânta alături de o formație la diverse evenimente private. A avut o relație și a fost căsătorită cu interpretul Culiță Sterp, de care a divorțat în anul 2018.

ADVERTISEMENT