Life

Carmen de la Sălciua, despre educația sexuală în școli: “Să se promoveze respectul față de Dumnezeu”

20.01.2021 | 18:07
Carmen de la Salciua despre educatia sexuala in scoli Sa se promoveze respectul fata de Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a organizat o nouă sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram și a vorbit despre introducerea educației sexuale în școli, măsură cu care nu ar fi de acord. Cântăreața ar prefera, mai degrabă, să se pună accent pe religie. 

Fosta soție a lui Culiță Sterp este o persoană foarte credincioasă și nu ezită să-și împărtășească opiniile cu urmăritorii de pe rețelele sociale. De data aceasta, vedeta a declarat că nu ar fi de acord să se implementeze lecții de educație sexuală în școli.

ADVERTISEMENT

Fanii cântăreței îi adresează diverse întrebări și îi cer adesea sfatul, iar vedeta le răspunde cu plăcere, fiind întotdeauna sinceră și directă în legătură cu subiectele abordate.

Carmen de la Sălciua, despre educația sexuală în școli: “Să se promoveze respectul față de Dumnezeu”

Carmen de la Sălciua a primit numeroase întrebări pe Instagram, fiind obișnuită să organizeze sesiuni de Q&A. Curioși, urmăritorii au întrebat-o ce părere are despre introducerea educației sexuale în școli, iar artista se opune cu vehemență acestei măsuri.

ADVERTISEMENT

Deși în România există zeci de mii de adolescente care au devenit mame la o vârstă fragedă, Carmen de la Sălciua este de părere că elevii au destul acces la informațiile de acest gen și că nu este nevoie să se predea și în școli. Mai degrabă, tinerii ar trebui să studieze religia, în opinia vedetei.

„Ați fi de acord cu introducerea educației sexuale în școli?”, a fost întrebarea pe care a primit-o cântăreața, la care a răspuns cu sinceritate.

ADVERTISEMENT

„Nu! Aș fi de acord să se promoveze mai mult respectul față de Dumnezeu și cunoașterea Lui prin prisma educației religioase. Nici mai demult elevii nu aveau ca materie în școli și cu toate astea elevii de atunci sunt azi oameni cu principii sănătoase și cu familii în care este o conduită! Este acces la informație și din punctul ăsta de vedere nu trebuie neapărat să existe o materie pentru asta”, a explicat îndrăgita cântăreață.

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua nu este de acord cu introducerea educației sexuale în școli. Sura foto: Instagram

Întrebată dacă este de acord cu știința sau cu religia, Carmen de la Sălciua a fost la fel de sinceră, expunându-și viziunile religioase: „Iisus a venit pe lume într-o iesle, a intrat în Ierusalim călare pe un măgar, a fost fiul unui simplu tâmplar și Fecioarei Maria și totuși toată omenirea a văzut înțelepciunea și Duhul sfânt care se cobora în glasul Lui atunci când predica popoarelor! 

ADVERTISEMENT

Nici un om de știință nu a reușit să intre atât de mult la sufletul omului cum a reușit Iisus! E mai mult decât un om, mai mult decât un împărat… e Creația Perfectă a lui Dumnezeu!”

ADVERTISEMENT