Life

Carmen de la Sălciua, dezamăgită de bărbați. Ce mesaj a transmis cântăreața

09.11.2020 | 15:49
Carmen de la Salciua dezamagita de barbati Ce mesaj a transmis cantareata
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua se bucură de succes pe plan profesional, dar nu același lucru se poate spune despre viața amoroasă. După divorțul de Culiță Sterp, o perioadă artista și-a găsit alinarea în brațele lui Cosmin Isăilă, însă recent a dezvăluit că este extrem de dezamăgită de bărbați, dar și de prieteni. 

În momentul de față frumoasă brunetă nu este implicată în nicio relație amoroasă, declarând în mediul online că problemele sentimentale din ultima vreme i-au cam dat dureri de cap. Artista se simte incompletă și ar vrea să aibă pe cineva alături.

ADVERTISEMENT

Vedeta mărturisea în urmă cu ceva vreme că îi este greu să găsească un bărbat în care să aibă încredere, mai ales că a avut parte de suferință în dragoste. Carmen de la Sălciua visează să aibă un partener care să o înțeleagă și de ce nu, chiar să fie din breasla sa.

Carmen de la Sălciua, dispusă să facă schimbări. Cine a dezamăgit-o pe artistă

Cântăreața este rezervată și diplomată față de oamenii pe care-i întâlnește, dar asta nu o împiedică să spună ceea ce gândește. Fosta soție a artistului Culiță Sterp a renunțat la oamenii care o bârfeau pe la spate și promite că va continua să-i „elimine” pe cei care nu sunt ceea ce par.

ADVERTISEMENT

„Am dat drumul la tot ce nu mai servea binelui meu. Am fost înconjurată de oameni care în fața mea zâmbeau și în spatele meu își pregăteau următorul «atac», am rămas tăcută, însă nu oarbă și apoi m-am îndepărtat cu fruntea sus!

Nu e unul din citatele SF… e tot ce îmi doresc să spun în felul meu diplomatic unor oameni și probabil se simt ei…

ADVERTISEMENT

Sunt un om iubit de Dumnezeu și mai devreme sau mai târziu toți cei care au spus lucruri neadevărate, aberații, jigniri, fapte «bine muștruluite» pe la spatele meu să dea bine publicului sau oamenilor… vor răspunde! 

Pentru toate astea este un Dumnezeu, iar dacă eu am fost un om rezervat și diplomat de astăzi tot ce îmi doresc e să spun lucrurilor pe nume! Vă spun sigur: nu e atât de simplu să fii Carmen de la Sălciua!

ADVERTISEMENT

Însă fiți atenți: acest nume l-am construit cu ajutorul lui Dumnezeu și al celor care știu să aprecieze tot ce am avut de dăruit muzical! Nu e deloc simplu să ai în spate niște paraziți care atunci când te văd… văd doar… «de la Sălciua» și atât!

Văd doar poze frumoase, țoale, vizualizări ! În viața mea de azi înainte vor avea loc doar oameni de calitate! Promit asta ?”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare în dreptul unei imagini în care privește în telefon.

ADVERTISEMENT