Life

Carmen de la Sălciua, dezvăluirea momentului. Ce se întâmplă, de fapt, între celebra cântăreață și tătăl ei

 Carmen de la Sălciua, destăinuiri despre relația cu tatăl ei. Cum se înțelege cântăreața cu părintele său. Declarațiile artistei.
27.03.2023 | 09:48
Carmen de la Salciua dezvaluirea momentului Ce se intampla de fapt intre celebra cantareata si tatal ei
Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre relația cu tatăl ei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a vorbit de curând despre cum se mai înțelege cu tatăl ei, după ce într-o zi a mărturisit că vreme de cinci ani nu a mai discutat cu cel care a crescut-o. Distanțarea s-a produs în urma divorțului bărbatului de mama solistei.

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre relația cu  tatăl ei

La un moment dat, tatăl lui Carmen de la Sălciua a intrat și la închisoare, din cauză că nu a plătit pensie alimentară fiicelor lui, îndrăgita cântăreață și sora sa. Într-un interviu mai vechi, artista a mărturisit că a durut-o să știe că părintele ei este în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

” (…) El intrase în pușcărie pentru că justiția s-a autosesizat că nu plătise pensia alimentară. Eu când am aflat, atunci mi-au revenit sentimentele. El întotdeauna fusese tatăl meu, dar când am aflat treaba asta, oarecum s-au amplificat”, spunea Carmen de la Sălciua, cu mult timp în urmă.

Anii au trecut, iar Carmen de la Sălciua s-a resemnat cu gândul că părinții ei au divorțat, drept urmare a reluat legătura cu tatăl său. În prezent, vorbesc des la telefon și își fac adesea vizite, deși locuiesc în zone diferite ale țării.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Carmen de la Sălciua a precizat că tatăl si mama sa au îngropat securea războiului și au rămas buni prieteni, deși au divorțat. Îndrăgita interpretă se bucură de faptul că părinții ei și-au acceptat despărțirea și au înțeles că pot comunica în continuare ca doi oameni maturi.

”Nu am ținut legătura o perioadă, dar acum ținem legătura și cu tatăl nostru foarte des, vorbim la telefon și chiar ne vizităm, el locuiește în Timișoara, dar mai vine și el acasă, aici la Sălciua, ne vizităm când putem, când suntem noi la Timișoara mergem noi la el, când vine el aici ne vedem, vorbim des la telefon.

ADVERTISEMENT

Tata cu mama noastră au o relație bună acum, au trecut atâția ani de când s-a produs separarea lor, rănile sunt deja vindecate, așa cum e și normal. Până la urmă asta e, dacă doi oameni nu se mai înțeleg, asta nu înseamnă că trebuie să se urască”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro

Cine este, mai exact, Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute cântărețele de manele din România. Piesele ei ajung mai mereu în trending. S-a făcut remarcată întregii țări atât prin melodiile sale, cât și prin divorțul cu scandal de Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat cu care s-a și căsătorit în 2022. Numele lui este Marian Corcheș, iar ceremonia de unire a destinelor a fost discretă, doar cu cei dragi alături.

ADVERTISEMENT