Life

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre Culiță Sterp. L-a iertat la doi ani după despărțire?

14.04.2021 | 19:05
Carmen de la Salciua dezvaluiri despre Culita Sterp La iertat la doi ani dupa despartire
ADVERTISEMENT

Timpul chiar le vindecă pe toate. La aproape doi ani de când i-a spus adio, Carmen de la Sălciua pare dispusă să treacă peste infidelitățile fostului soț. Sau cel puțin așa a lăsat de înțeles în cea mai recentă apariție publică.

Fiecare om înainte să înceapă să postească trebuie să se împace cu toți semenii lui, iertarea este una dintre legile firii și a iubirii”, este declarația cu care manelista a reușit să-și pună toți fanii pe gânduri.

ADVERTISEMENT

După divorț, Culiță Sterp s-a refugiat în brațele Danielei, femeia care l-a învățat să iubească din nou și i-a oferit darul cel mai de preț. Chiar dacă acum se află tocmai în Republica Dominicană, la Survivor România, gândul Faimosului zboară neîncetat la băiețelul care se pregătește să vină pe lume.

Carmen de la Sălciua pare dispusă să-l ierte pe Culiță Sterp

La mine în casă se ținea post. Era prielnic pentru sufletul nostru. Am învățat asta de la bunica, de la mama, și altfel simți bucuria și dorința de a mânca în ziua de Paște. Să fii un om bun nu te costă nimic.

ADVERTISEMENT

Poți fi un om bun nu doar în postul Paștelui. Să răsplătești binele cu răul este o lucrare diavolească, rău cu rău, dobitocească, bine cu bine este omenească, iar rău cu bine este una dumnezeiască.

Fiecare om înainte să înceapă să postească trebuie să se împace cu toți semenii lui, iertarea este una dintre legile firii și a iubirii. Numai fariseii erau triști când țineau post ca să se laude.

ADVERTISEMENT

Pentru mine postul și cred că pentru orice credincios este atât cu sufletul, cât și cu trupul, sprijinit și întărit de rugăciune. Încerc să țin tot postul. Mă descurc bine. Atunci când începi să postești, nu mai simți greutatea postului în ceea ce privește mâncarea, primești oarecum o binecuvântare de la Dumnezeu.

Nu simt nevoia să mănânc carne sau lactate. Simt o bucurie imensă când încep să postesc. Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie.

ADVERTISEMENT

În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT