Life

Carmen de la Sălciua, din nou îndrăgostită? Indiciul pe care l-a dezvăluit pe rețelele sociale

14.09.2020 | 23:44
Carmen de la Salciua din nou indragostita Indiciul pe care la dezvaluit pe retelele sociale
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua le dă fanilor indicii că e pe drumul cel bun în a-și reface viața sentimentală. Cântăreața a postat pe contul de Instagram o fotografie în care prezintă un superb buchet de flori.

Solista nu a precizat clar din partea cui au fost primite, dar mesajul care însoțește fotografia ne duce cu gândul la o posibilă viitoare relație amoroasă. Ea spune că asemenea gesturi frumoase îi aduc aminte că are parte de dragoste.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a format un cuplu alături de Culiță Sterp. Cei doi s-au despărțit cu turle și trâmbițe la începutul acestui an. Tot de atunci, frumoasa cântăreață de manele și muzică lăutărească, nu s-a mai afișat în compania vreunui partener.

Carmen de la Sălciua, pe drumul cel bun în viața sentimentală și profesională, dar și cu zile mai triste.

Carmen le indică fanilor că lucrurile s-ar putea schimba pentru ea pe plan sentimental. Fotografia prezentată de ea a strâns peste 3, 500 de aprecieri, iar mesajul care o însoțește:„mulțumesc frumos! Gesturile frumoase mă fac să îmi dau seama cât de iubită sunt”, o serie de reacții prin care fanii o asigură pe cântăreață de prețuirea lor.

ADVERTISEMENT

Cu doar o zi în urmă, Carmen a trăit o adevărată dramă după ce un om foarte apropiat de ea s-a stins din viață. E vorba despre o bătrână pe care solista o vizita și ajuta destul de des. Cele două deveniseră apropiate, considerându-se ca parte din familie.

Pe partea profesională, cariera artistei pare să meargă pe drumul cel bun. Aceasta a anunțat recent o nouă colaborare, cu Jador. Fanii s-au declarat încântați la aflarea veștilor.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, despărțire în 2020 și divergențe cu fanii

Anul acesta a debutat cu stângul pentru frumoasa brunetă. S-a despărțit de partenerul ei, Culiță Sterp, în luna februarie și despărțirea nu a fost tocmai amiabilă, existând certuri, reproșuri și scandal între ei, scrie wowbiz.ro.

Carmen a avut greutăți și în a-și mulțumi fanii, unii dintre ei au acuzat-o că s-a îngrășat, alții că-și editează pozele sau că are prea multe operații estetice și că șterge comentariile negative.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a răspuns gurilor rele pe rețelele de socializare:„sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa!”.

ADVERTISEMENT