Life

Carmen de la Sălciua este însărcinată? Detaliul care a ieșit în evidență pe Instagram: „Frumoasă graviduță”

Este Carmen de la Sălciua însărcinată? Remarca făcută de unul dintre urmăritorii artistei după ce aceasta a publicat o fotografie pe o rețea socială.
06.06.2022 | 09:46
Carmen de la Salciua este insarcinata Detaliul care a iesit in evidenta pe Instagram Frumoasa graviduta
Fanii lui Carmen de la Sălciua sunt de părere că aceasta este gravidă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua s-a logodit recent cu Marian Corcheș. Chiar dacă începutul relației lor a fost unul presărat cu scandaluri, cei doi au demonstrat că iubirea care îi leagă este puternică. Mulți așteaptă ca artista să anunțe că așteaptă un copil, iar unii sunt de părere că este deja însărcinată.

Este Carmen de la Sălciua însărcinată?

Carmen de la Sălciua și-a găsit fericirea în brațele lui Marian Corcheș. Cu toate că a fost acuzată că l-a despărțit de femeia cu care avea o relație, artista nu a ținut cont de gurile rele și a ales să-și pună fericirea pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Aceasta a explicat că în momentul în care l-a cunoscut pe logodnicul său, între el și fosta lui parteneră nu mai exista cale de împăcare.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar fanii cântăreței așteaptă cu nerăbdare ca aceasta să le dea vestea mare, aceea că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Fanii sunt de părere ca artista urmează să devină mama: „Frumoasă graviduță”

Chiar dacă nu a spus nimic despre sarcină până acum, unii dintre cei care o îndrăgesc pe Carmen de la Sălciua sunt de părere că aceasta urmează să aducă pe lume un copil.

Recent, fosta soție a lui Culiță Sterp a publicat o fotografie pe Instagram, iar printre comentariile în care frumusețea și talentul îi erau apreciate, s-a regăsit și unul mai puțin așteptat.

ADVERTISEMENT

„Frumoasă graviduță”, i-a transmis un urmăritor lui Carmen de la Sălciua.

În urmă cu ceva timp, cântăreața o organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar una dintre cele mai mari curiozități a fost cea legată de copil.

Cântăreața a dat de înțeles că își dorește să se întâmple în viitor, dar că încă nu este cazul. Până atunci, Carmen și Marian Corcheș se bucură de relația lor.

ADVERTISEMENT

„Nu! Probabil va veni și acel moment…”, a fost răspunsul solistei.