Life

Carmen de la Sălciua este însărcinată? Dezvăluirile făcute de artista de muzică de petrecere

Carmen de la Sălciua a discutat pe seama zvonurilor care o dau însărcinată pentru prima oară. Interpreta de muzică de petrecere a spus care este adevărul.
07.06.2022 | 23:47
Carmen de la Salciua este insarcinata Dezvaluirile facute de artista de muzica de petrecere
Carmen de la Sălciua, declarații despre sarcină. Când va deveni mamă artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a spus dacă este sau nu însărcinată, după ce internauții au comentat pe marginea unei fotografii în care apare cu burtică. Vedeta a dezvăluit cum stau lucrurile legat de aceste zvonuri apărute recent.

Carmen de la Sălciua, declarații despre sarcină. Când va deveni mamă artista

Carmen de la Sălciua a pus capăt speculațiilor care o dau drept însărcinată. Cântăreața de muzică de petrecere a precizat că își va anunța fanii în clipa în care va fi binecuvântată cu un bebeluș, dar acum nu este gravidă.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt un om deschis cu publicul. Aș fi anunțat dacă aș fi fost însărcinată. Nu sunt gravidă, dacă o să fiu, o să anunț. 

Îmi doresc, dar când o să vrea Dumnezeu. Cred că m-au filmat dintr-un unghi greșit și s-a văzut puțină burtică”, a spus vedeta într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică de petrecere nu vorbește pentru prima oară despre acest subiect. Cântăreața își dorește să devină mamă de o perioadă destul de lungă, mai ales că în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Fosta soție a lui Culiță Sterp și-a găsit sufletul pereche cu care urmează să ajungă la altar în viitorul apropiat. Îndrăgita artistă și Marian Corcheș sunt în culmea bucuriei și vorbesc deschis despre mersul la altar.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, pregătită de nunta cu Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua a început să-și facă planuri cu actualul iubit abia după ce acesta a divorțat. Cântăreața și-a asumat relația de dragoste după ce bărbatul a devenit un om liber și fără niciun fel de angajament.

Legătura amoroasă dintre cei doi parteneri de viață a început să prindă contur la începutul acestui an, când artista a publicat și primele imagini. Ambii sunt maturi și știu ce vor de la viață și nu se văd unul fără celălalt.

ADVERTISEMENT