Life

Carmen de la Sălciua le dă peste nas celor care o critică. “Am construit frumos și cu hainele pe mine”

Carmen de la Sălciua a avut un mesaj tranșant pentru toți cei care au criticat-o în ultima perioadă. Aceasta spune că răutățile unora nu o afectează și știe că nu toată lumea o apreciază.
15.11.2021 | 11:04
Carmen de la Salciua le da peste nas celor care o critica Am construit frumos si cu hainele pe mine
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere.

Mulți fani au criticat-o însă în ultima perioadă, după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat care deocamdată nu este divorțat.

Cunoscuta interpretă a postat un mesaj tranșant pentru toți cei care au i-au trimis mesaje dure.

Carmen de la Sălciua le dă peste nas celor care o critică. “Am construit frumos și cu hainele pe mine”

Carmen de la Sălciua s-a aflat în mijlocul unui scandal în ultima perioadă. Îndrăgita cântăreață are o relație de mai bine de o lună cu Marian. Cei doi se cunosc de mulți ani, dar abia acum s-au îndrăgostit.

ADVERTISEMENT

Iubitul artistei este însurat și se află în proces de divorț. După ce s-a aflat de relația dintre cei doi, soția bărbatului a acuzat-o pe artistă ca a intervenit în căsnicia ei. 

În ultima perioadă, fani i-au trimis vedetei mai multe mesaje în care o critică. Aceasta a decis să le răspundă printr-o postare și le-a transmis că ea și-a construit o carieră frumoasă muncind foarte mult, și mereu a avut “hainele pe ea”.

ADVERTISEMENT

“Cum reușești să treci peste toate răutățile?”, a întrebat-o un admirator.

“Nu simt răutatea… Sunt un om pașnic, nu prea mă interesează cum sunt percepută de unii și de alții. Dumnezeu știe tot ce a fost, tot ce este și tot ce îmi rezervă viața. Vorba aia… Nu îmi bagă nimeni în farfurie!

Tot ce am construit, am construit frumos și cu hainele pe mine! Că nu sunt iubită de toată lumea e un lucru bun! Aș fi prea ușor descifrabilă să mă placă toți și nu mi-aș dori asta!”, a fost mesajul cunoscutei cântărețe.

ADVERTISEMENT
Carmen de la Sălciua
Mesajul cântăreței pentru fani

 

De asemenea, Carmen de la Sălciua și-a anunțat fanii că pregătește o nouă melodie și un nou videoclip.

“Urmează surprize frumoase ? Un videoclip și o melodie pentru toate sufletele ?”, le-a spus Carmen celor care o apreciază.

ADVERTISEMENT

“EȘTI TOPPPP DE FRUMOASĂ SUPERBĂ ELEGANTA ❤️❤️❤️❤️❤️REGINĂ SA MOARĂ TOTI DUȘMANI DE OFTICA ❤️❤️❤️ UNA E CARMEN MĂI NENICĂ”

“Se vede că radiezi din toate punctele de vedere”, i-au scris imediat internauții.

ADVERTISEMENT