Life

Carmen de la Sălciua, gata de nuntă? Ce le-a spus fanilor din mediul online

Carmen de la Sălciua (33 de ani) a trecut printr-un mariaj, însă după divorțul de Culiță Sterp vorbește tot mai des despre o a doua nuntă.
09.10.2021 | 16:48
Carmen de la Salciua gata de nunta Ce lea spus fanilor din mediul online
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică de petrecere a făcut de-a lungul timpului mai multe postări cu subînțeles în mediul online, de aici și curiozitatea oamenilor pentru ziua în care va îmbrăca iar rochia de mireasă.

În urmă cu ceva vreme artista spunea că a găsit locul perfect unde să facă nunta, într-o locație superbă din Negrești-Oaș, iar cum vine cu un alt indiciu în acest sens.

ADVERTISEMENT

Vedeta își dorește să se căsătorească din nou și speră ca cel cu care se iubește să facă acest pas cât mai curând, după ce o fană i-a spus că merită să fie fericită.

Carmen de la Sălciua, mireasă din nou. Cântăreața a vorbit despre marele eveniment

„Cel care mă iubește sper să vadă story-ul ăsta”, a scris Carmen de la Sălciua, pe contul ei de Instagram, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Internauții așteaptă cu sufletul la gură vești frumoase în acest sens, chiar dacă în ultima vreme vedeta nu a dorit să mai vorbească despre viața sa amoroasă.

Frumoasa brunetă este convinsă că dragostea poate apărea în orice moment, în momentul de față neștiindu-se dacă este singură sau are pe cineva alături.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, despre bărbatul perfect

Carmen de la Sălciua este convinsă că nu există bărbatul perfect, în schimb crede că fiecare partener poate aduce ceva în relație care să-l completeze pe celălalt și în cele din urmă să devină un tot.

În plus, cântăreața împărtășește cu fanii foarte multe momente din viața sa privată și chiar le oferă oamenilor sfaturi legat de relații.

ADVERTISEMENT

„Dragostea poate veni când ești cel mai puțin pregătit! Fiecare om a întâlnit-o diferit. Nu am o dependență față de nimeni, sunt destul de bine pe picioarele mele.

Dacă va fi să vină omul pregătit pentru mine… va veni! Indiferent că am coroniță pe cap sau merg să duc gunoiul. Dumnezeu știe!”, spunea vedeta în urmă cu ceva vreme pe o rețea de socializare, conform kanald.ro.

Carmen de la Sălciua nu s-a mai afișat cu niciun bărbat după separarea de Cosmin Isăilă, cu care a decis să rămână doar prietenă.

ADVERTISEMENT