Life

Carmen de la Sălciua, gata să îmbrace rochia de mireasă. Artista și Marian Corcheș și-au ales nașii

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, mai aproape de pasul cel mare. Recent a fost cerută în căsătorie, iar acum artista și iubitul ei și-au ales nașii.
09.06.2022 | 08:49
Carmen de la Salciua gata sa imbrace rochia de mireasa Artista si Marian Corches siau ales nasii
Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au ales nașii de cununie. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și iubitul ei nu bat pasul pe loc. La doar un an de când sunt împreună, Marian Corccheș a cerut-o în căsătorie pe artistă. Acum, cei doi și-au ales și nașii, semn că nunta va avea loc curând.

Carmen de la Sălciua și iubitul ei se căsătoresc. Artista și Marian Corcheș au decis cine le vor fi nași

În urmă cu două luni, Marian Corcheș a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua, în timp ce se aflau în vacanță în Dubai.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți sunt nerăbdători să devină soț și soție, astfel că și-au ales, deja, nașii. Momentul a fost distribuit de Carmen de la Sălciua pe rețelele sociale.

Artista și logodnicul său le-au oferit prietenilor lor un tort și i-au întrebat dacă vor să le fie părinți spirituali. Aceștia au acceptat și au sărbătorit așa cum se cuvine, cu un pahar de șampanie.

ADVERTISEMENT
carmen de la sălciua nuntă
Carmen de la Sălciua și iubitul sunt pregătiți pentru căsătorie.
Foto: colaj Fanatik

„Nu este o farsă. Aveți două variante. (…) Să fie într-un ceas bun”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram. 

Carmen de la Sălciua își dorește să fie mamă

După ce în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri conform cărora este însărcinată, Carmen de la Sălciua a dezvăluit pentru FANATIK că își doreștedevină mamă, dar că încă nu este gravidă.

ADVERTISEMENT

„Eu și Marian suntem într-o perioadă foarte bună, ne pregătim să mergem și mai departe cu relația, așa cum este creștinește.

Abia m-am întors din Italia, a fost bine la concerte, sunt obosită, dar mă bucur de fiecare moment petrecut alături de Marian”, a spus Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a declarat că, cel mai probabil, oamenii au presupus că este însărcinată pentru că s-a fotografiat într-o poziție care nu o avantaja.

„Faptul că aveam puțină burtică într-o fotografie nu înseamnă că sunt însărcinată. Poate e o poză în care poziția nu mă avantaja.

Nu sunt însărcinată, dar chiar îmi doresc. Eu mi-aș dori parcă mai mult o fetiță, că fetele sunt mai apropiate, cred, de părinți, dar ce îmi va da Dumnezeu va fi bine. Important este doar să fie sănătos, să fim fericiți ca familie”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT