Life

Carmen de la Sălciua împlinește 32 de ani! Ce cadou superb și-a făcut artista de ziua ei

01.10.2020 | 20:50
Carmen de la Salciua implineste 32 de ani Ce cadou superb sia facut artista de ziua ei
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua se bucură de succes în viața profesională și este mai fericită ca niciodată! Bruneta a demonstrat că nu trebuie să fii într-o relație ca să te simți împlinit.

Cântăreața a recurs la un gest uimitor cu ocazia zilei de naștere, care este chiar mâine. Artista a postat pe contul de Instagram o imagine în care se află alături de cadoul pe care și l-a făcut chiar ea!

ADVERTISEMENT

Carmen nu a mai avut răbdare până mâine și a decis să sărbătorească încă de pe acum. Aceasta urmează să împlinească 32 de ani și este foarte fericită de noua ei achiziție. Bineînțeles, nu a uitat să-și țină fanii la curent în legătură cu darul extravagant.

Ce cadou și-a făcut Carmen de la Sălciua de ziua ei!

Carmen de la Sălciua și-a sărbătorit în avans ziua de naștere! Vedeta le-a arătat fanilor ce cadou a ales să-și facă de ziua ei. Așa cum se observă în postare, Carmen este mândră de realizarea ei, iar fanii au fost la fel de încântați.

ADVERTISEMENT

Darul pe care și l-a făcut cântăreața este un Mercedes nou-nouț, cu tot cu fundiță și un coș de trandafiri. Încântată de noul ei autoturism, Carmen de la Sălciua a scris o descriere pe măsură.

“Nu cred că o să mă mărit dacă spun că cele mai frumoase cadouri mi le fac singură dar…îmi asum riscul ăsta. E ziua mea…și norocoasă și de naștere! Peste câteva ore! Mulțumesc Casa Auto Sebeș pentru profesionalism și promptitudine!”

ADVERTISEMENT

Iată și imaginile care i-au bucurat pe fanii vedetei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nu cred ca o sa ma mărit dacă spun ca cele mai frumoase cadouri mi le fac singura dar …îmi asum riscul asta 😂🙈.. E ziua mea …și norocoasa și de naștere ! ♥️♥️♥️Peste câteva ore ! Mulțumesc Casa Auto Sebeș pentru profesionalism și promptitudine ! @casaauto.ro @opreanandrei 🚓

O postare distribuită de Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua) pe

 

Fanii au felicitat-o pentru noua achiziție, dar și cu ocazia zilei de naștere care se apropie. “Câte o femeie se descurcă mai bine decât o ‘căruță’ de bărbați. Bravo Carmen!”, “Să o stăpânești sănătoasă! Aștept să mă plimbi cu ea săptămâna viitoare. La mulți ani de acum!”

“La mulți ani! Priviți oameni ce fac femeile puternice. Să o stăpânești sănătoasă, să te bucuri de ea”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje pe care le-au scris fanii vedetei.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua se numără printre cele mai îndrăgite cântărețe din țară, iar cariera ei urmează un traseu ascendent pe zi ce trece. Cântăreața este foarte activă în mediul online, unde are în jur de 250.000 de urmăritori.

Recent, a început o colaborare de piesă cu Jador, iar fanii au fost mai mult decât încântați.

ADVERTISEMENT