Life

Carmen de la Sălciua, în scandal cu un alt artist! A rupt legătura cu Nelu Popa, iar acum un cântăreț o dă în judecată

Carmen de la Sălciua a fost dată în judecată de un cântăreț, vedeta fiind acum implicată în alt scandal după cel cu Nelu Popa.
11.09.2022 | 11:46
Carmen de la Salciua in scandal cu un alt artist A rupt legatura cu Nelu Popa iar acum un cantaret o da in judecata
Carmen de la Sălciua, cântăreață de muzică de petrecere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Încep să se înmulțească problemele pentru Carmen de la Sălciua mai mult decât concertele! Interpreta de muzică de petrecere are un nou front deschis, după ce a rupt definitiv legătura cu saxofonistul Nelu Popa, care a mărturisit pentru FANATIK faptul că în trecut s-a iubit cu artista!

Carmen de la Sălciua, acuzată de furt intelectual de Karym

Carmen are acum necazuri cu un alt cântăreț cunoscut de la noi. Este vorba despre Karym, care a dat-o în judecată atât pe ea cât și pe producătorul ei muzical, Nek, pentru o melodie.

ADVERTISEMENT

De parcă n-ar fi fost de ajuns scandalul cu Nelu Popa, căruia i-a desfăcut contractul la scurtă vreme după ce acesta mărturisise en passant că s-a iubit în trecut cu fosta nevastă a lui Culiță Sterp, acum cântăreața s-ar putea să ajungă în instanță pentru o problemă ceva mai spinoasă.

„Deja i-am dat în judecată”

Carmen e acuzată de Karym de nici mai mult, nici mai puțin decât furt intelectual. Artistul a spus de ce a ales să se adreseze instituțiilor statului pentru a i se face dreptate.

ADVERTISEMENT

Karym a fost deranjat de faptul că piesa pe care o aveau cei doi împreună a apărut pe platformele de streaming doar cu numele și poza ei. Acesta a făcut câteva declarații despre această nouă belea!

„Deja i-am dat în judecată, nu e vorba doar de Nek, ci și de Carmen de la Sălciua, deoarece ea e producătorul, ea știa, căci el a contribuind cu 2000 de euro la clipul piesei, ea știa cu cine face feat-ul.

ADVERTISEMENT

L-am sesizat pe Nek că a fost pusă doar poza lui Carmen și doar numele ei. Ea e direct responsabilă pentru imaginea ei și numele ei, adică indiferent ce contract are cu orice manager, ea are ceva de spus. În condițiile în care ea știa de această problemă, ea trebuia să ia atitudine”, a declarat Karym, extrem de mâhnit, pentru spynews.ro.