Life

Carmen de la Sălciua, îndrăgostită de sărbătorile de iarnă. De ce a împodobit bradul de acum

Carmen de la Sălciua, fană înfocată a Crăciunului. Motivul pentru care artista a făcut deja bradul pentru cea mai frumoasă perioadă din an.
17.11.2022 | 19:59
Carmen de la Salciua indragostita de sarbatorile de iarna De ce a impodobit bradul de acum
Carmen de la Sălciua, fană înfocată a Crăciunului. Motivul pentru care artista a făcut deja bradul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere este îndrăgostită de sărbătorile de iarnă. De ce a împodobit bradul de acum și ce reprezintă acest obicei al fostei soții al lui Culiță Sterp. E deja tradiție pentru vedetă?

Carmen de la Sălciua, fană înfocată a Crăciunului. Motivul pentru care artista a făcut deja bradul

Carmen de la Sălciua a așteptat cu sufletul la gură începerea Postului Crăciunului pentru că este momentul când se pregătește pentru sărbătorile de iarnă. Vedeta a împodobit bradul și este foarte încântată.

ADVERTISEMENT

Nu face parte dintr-o tradiție a solistei, însă este un obicei care o bucură enorm. Cântăreața vrea să simtă din plin spiritul sărbătorilor și atmosfera care vine odată cu Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos, în 25 decembrie.

„Nu e nicio tradiție. Pentru mine, în fiecare an, împodobitul bradului este literă de lege, cum ar veni, doar că, acuma, am ales să îl împodobesc puțin mai devreme.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc foarte mult să mă bucur de sărbătorile de iarnă, eu fiind mai mereu plecată, măcar atunci când mă întorc acasă să am atmosfera asta de Crăciun.

De asta l-am împodobit așa devreme și nu e vreo tradiție. Pentru mine deja când începe postul, se cântă colindele, e frumos ca în casă să fie și un brăduț.

ADVERTISEMENT

Fiecare are propriile lui alegeri în ceea ce privește împodobitul bradului, eu așa am decis”, a spus Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.

Carmen de la Sălciua adoră Crăciunul și iarna

Carmen de la Sălciua are o perioadă din an pe care o adoră. Crăciunul și iarna sunt așteptate mereu cu inima deschisă de artista de muzică de petrecere, care pregătește din timp câteva colinde de suflet pentru fanii săi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a plecat la Cluj-Napoca pentru a pune la cale filmările alături de formația cu care cântă. Cântăreața are întotdeauna surprize pentru cei care ascultă muzica sa, nu doar acum, ci și în preajma sărbătorilor pascale.

ADVERTISEMENT