Life

Carmen de la Sălciua însărcinată? Cum a stârnit artista suspiciuni fanilor

Carmen Sălciua a stârnit bănuieli de sarcină. Artista în vârstă de 34 de ani s-a afișat cu o burtică suspectă la un eveniment.
04.12.2022 | 21:16
Carmen de la Salciua insarcinata Cum a starnit artista suspiciuni fanilor
Carmen de la Sălciua a apărut cu o burtică suspectă pe rețelele de socializare. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și-a pus fanii pe gânduri. Cântăreața de manele apare într-o filmare cu o burtică suspectă, stârnind suspiciuni de sarcină.

Carmen de la Sălciua ar putea fi însărcinată. Cum a apărut pe Tik-Tok

Într-un video de pe Tik-Tok, artista în vârstă de 34 de ani se afla la un eveniment la care cânta, fiind îmbrăcată cu un costum mulat, care îi scotea foarte bine în evidență burtica precum cea de graviduță.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua nu a comentat până acum imaginile, însă admiratorii vedetei au reacționat cu mulțimi de comentarii la postare, felicitând-o pentru posibila sarcină.

”Surprizaaaa esteeeee….Vom avea un nepotel”, ”Ești insarcinata…”, ”Doamne ajuta sa fie ce credem noi”, ”Vine bebe”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

Ce anunț a făcut Carmen de la Sălciua în urmă cu câteva zile

De altfel, în urmă cu câteva zile, îndrăgita interpretă le transmitea tuturor că le va face o surpriză pe data de 6 decembrie, de Moș Nicolae. Asta în timp ce se afla alături de soțul său, Marian, la soacra sa, unde împodobea al treilea brad.

”Am 34 de ani și aștept cu aceeași intensitate și bucurie momentul împodobirii bradului! Ca atunci când eram mică! Ai mei au reușit sa îmi lase o moștenire aleasa privind Crăciunul, și o port cu mine mereu! (…)

ADVERTISEMENT

Suntem sănătoși ,in casa noastră putând sa ne bucuram împreuna de momente cu cei dragi și de bradul împodobit! E al treilea brăduț! Am venit acasă la Marian și l-am împodobit pentru ca la munte e și mai intensa trăirea de sărbători!

Am încheiat operațiunea cu un pahar de vin fiert cu Scorțișoara împreuna cu soțul meu și mama soacra 😇😁! Deci …sa aveți Viața! ❤️ Și sa nu uitați ca pe 6 Decembrie… vine surpriza”, spunea Carmen de la Sălciua în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit în luna octombrie, în mare secret, cu partenerul său Marian Corcheș. În trecut, solista a mai fost căsătorită cu artistul Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT