Life

Carmen de la Sălciua iubește din nou. Cântăreața a spus totul despre relație

30.01.2021 | 12:11
Carmen de la Salciua iubeste din nou Cantareata a spus totul despre relatie
Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față. Cum arată bărbatul ideal și ce este important în relație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a recunoscut că iubește din nou, după ce în ultima perioadă a postat mai multe mesaje și imagini care au dat de înțeles că a găsit bărbatul potrivit. Bruneta a spus totul despre noul ei iubit. 

Frumoasa cântăreața mărturisea în urmă cu ceva vreme că este curtată, ulterior apărând fotografii în care se afla la ceas de seară în compania unui bărbat. Iată că acum lucrurile încep să se confirme legat de o nouă poveste de dragoste din ce în ce mai mult.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost întrebată fără perdea de un internaut dacă este îndrăgostită, Carmen de la Sălciua răspunzând cât se poate de sincer. Artista a lăsat pe rețelele de socializare un răspuns care poate fi catalogat drept „da”, semn că artista este îndrăgostită.

Carmen de la Sălciua, îndrăgostită până peste cap. Artista a recunoscut

„Curge prin vene…”, a fost replica oferită de Carmen de la Sălciua pe Instagram celui care a întrebat-o dacă este îndrăgostită. Răspunsul a fost însoțit de o flacără, dovadă că trăiește o poveste de dragoste pătimașă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, răspunsul frumoasei brunete vine de la piesa „Curge prin vene iubirea ta”, lansată în urmă cu mai bine de 2 ani.

Solista de muzică de petrecere nu i-a arătat până acum chipul celui care i-a furat inima după divorțul de Culiță Sterp, însă nu a ezitat să le arate internauților că a trecut cu bine acea perioadă. Vedeta vorbește frecvent despre iubire, semn că este prezentă în viața ei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața lasă adesea mesaje despre cum ar vrea să arate bărbatul ideal sau ce înseamnă pentru ea iubirea în adevăratul sens al cuvântului, recent dezvăluindu-le fanilor ce așteptări are de la bărbatul de lângă ea.

„Și ar vrea să fie ținută în brațe, dar nu mult. Și să o lași în pace, dar să nu dispari. Și să fii acolo, dar nu chiar acolo. Și să fii ferm, dar nu așa. Și să fii blând, dar nu pămpălău”, spunea Carmen de la Sălciua în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Artista nu vorbește foarte mult despre partenerul ei de viață, cel mai probabil dorind să țină povestea amoroasă departe de ochii curioșilor, dar pentru că fanii sunt interesați de viața personală a vedetei, aceasta mai dă din casă uneori.

ADVERTISEMENT