Life

Iubitul lui Carmen de la Sălciua își poate câștiga libertatea, la divorț! Ce sumă de bani trebuie să plătească

Iubitul lui Carmen de la Sălciua își poate câștiga libertatea, la divorțul de Bianca, în anumite condiții, procesul celor doi învârtindu-se în jurul unor sume de bani pe care femeia le dorește ca și compensație.
18.01.2022 | 15:55
Iubitul lui Carmen de la Salciua isi poate castiga libertatea la divort Ce suma de bani trebuie sa plateasca
Iubitu lui Carmen de la Sălciua poate divorța rapid dacă rezolvă chestiunea partajului cu soția lui, Bianca Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de 19 ianuarie 2022 poate fi ziua în care iubitul lui Carmen de la Sălciua, Marian Corcheș, poate deveni un bărbat liber și o poate cere, oficial, în căsătorie pe frumoasa cântăreață cu care se iubește de câteva luni bune. Totul depinde însă de cea care îi va deveni fosta soție, Bianca, femeia revenind în țară, din Italia, special pentru procesul de divorț.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua, divorț dificil de Bianca

Marian Corcheș va avea pe 19 ianuarie, în fața judecătorilor, o primă întâlnire cu soția lui, Bianca, pentru divorțul lor după ce, de trei luni încoace, cei doi nu s-au mai văzut deloc, femeia preferând să plece din România și să locuiască în Italia.

ADVERTISEMENT

”Acum m-am întors din Italia, mâine (19 ianuarie 2022, n. red.) merg la Judecătorie. Sper să vină și el, nu vom tot putea amâna întâlnirea asta pentru divorț”, a spus, pentru FANATIK, actuala soție a iubitului celebrei Carmen de la Sălciua. Ba chiar, recunoaște femeia, speră să fie ultima oară când se vor mai vedea în fața judecătorilor.

”Sper să rezolvăm rapid, dar totul depinde, de fapt, de el. Vreau să îmi dea ceea ce mi se cuvine, să nu stăm prin procese cu anii. Nu voi ceda”, a mai precizat femeia înșelată pentru FANATIK. Și, precizează ea, pentru a primi ceea ce consideră ea că i se cuvine, trebuie să aibă câteva runde de discuții.

ADVERTISEMENT

Discuțiile despre care a dezvăluit Bianca că vrea să le aibă cu Marian, soțul ei, privesc firma pe care acesta a făcut-o, pe când erau căsătoriți, ea cerând, în fapt, să primească o bună parte din profiturile obținute de-a lungul timpului.

Soția iubitului artistei cere bani serioși la divorț

”Nu ne-am înțeles încă asupra partajului, nu se mai poate negocia cu el. Așa e de îndrăgostit, sper să nu îi treacă vreodată (râde, n.red.). Eu simt că el e pe interes, sincer nu cred că iubește cum spune el”, spunea Bianca, pentru FANATIK, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Acum însă, soția iubitului lui Carmen de la Sălciua a mărturisit, pentru FANATIK, care sunt pretențiile pentru ca divorțul lor să nu se prelungească și să se înțeleagă rapid în fața instanței. ”Vom discuta, față în față, iar dacă el va accepta pretențiile mele, va fi totul simplu.

Da, suma este destul de mare, dar cred că e mai mică decât dacă vom continua să ne judecăm, dacă vom face un partaj în fața judecătorilor. Vorbim de o sumă care se învârte în jurul a 100.000 de euro. Poate chiar mai bine de atât. Dar să vedem ce va spune el”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, femeia.

ADVERTISEMENT

În plus, a mai precizat ea, suma pe care și-o dorește de la viitorul fost soț la partaj, îi mai aduce acestuia un avantaj: un divorț rapid. ”După ce ne înțelegem, divorțul mai este doar o formalitate, se poate rezolva la prima înfățișare”, a precizat Bianca pentru FANATIK.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, îndrăgostiți până peste cap

„Mi-ai arătat că dragostea poate fi altfel. Ești lumea și inima mea”, a scris pe conturile ei de socializare Carmen de la Sălciua referindu-se la relația pe care o are cu Marian Corcheș. De altfel, încă de acum câteva luni, cântăreața recunoștea că își dorește să se mărite cu bărbatul care, acum, se chinuiește să divorțeze.

„Planurile noastre sunt și pe termen lung, dar nu ne putem vedea de ele, acum, până nu își rezolvă el problemele cu soția, până nu se finalizează divorțul. Da, aștept să divorțeze și ne vom căsători, avem planuri în acest sens”, a declarat cu ceva timp în urmă Carmen de la Sălciua, în exclusivitate pentru FANATIK.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș sunt împreună din luna septembrie a anului 2021, cei doi asumându-și relația, în exclusivitate, pentru FANATIK, după declarațiile făcute de artistă.

ADVERTISEMENT