Life

Iubitul lui Carmen de la Sălciua a divorțat! Vedeta l-a păzit de fosta soție, la proces: ”A mai și râs de mine”

Carmen de la Sălciua se poate mărita cu bărbatul pe care îl iubește, după ce, în sfârșit, Marian, iubitul vedetei, a reușit să divorțeze de femeia pe care o părăsise pentru cântăreață.
20.01.2022 | 12:27
Iubitul lui Carmen de la Salciua a divortat Vedeta la pazit de fosta sotie la proces A mai si ras de mine
Iubitul lui Carmen de la Sălciua a divorțat, iar vedeta l-a păzit de fosta soție, la proces Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian, iubitul lui Carmen de la Sălciua, este, în sfârșit, un bărbat liber, după ce a reușit să divorțeze de Bianca. Cu toate acestea, Marian și Bianca Corcheș mai au de reglat situația în privința partajului, femeia părăsită recunoscând, în exclusivitate pentru FANATIK, că urmează un proces dificil.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua a divorțat supravegheat de vedetă

Magistrații au decis, pe 19 ianuarie 2022, că mariajul dintre Marian și Bianca Corcheș poate fi desfăcut legal, cei doi fiind, acum, divorțați. ”Admis în parte cererea principală. Admis cererea reconvenţională. Desfăcut căsătoria din culpa reclamantului principal.

ADVERTISEMENT

Dispus ca reclamanta reconvenţională să revină la numele avut anterior. Fără cheltuieli de judecată”, este extrasul din minuta ședinței magistraților care au decis în cazul divorțului înaintat de iubitul lui Carmen de la Sălciua.

La proces însă, a povestit Bianca, în exclusivitate pentru FANATIK, întâlnirea cu fostul ei soț a fost una cât se poate de dificilă. ”Mi-a fost greu să îl văd, a fost un moment dificil pentru mine. Totuși, am fost împreună trei ani și jumătate”, recunoaște Bianca, femeia care trebuie să revină la numele de dinainte de căsătorie, adică Avram.

ADVERTISEMENT

În plus, întâlnirea cu fostul ei soț a fost cu atât mai dificilă cu cât acesta a ajuns la Judecătoria Câmpeni, acolo unde avea loc procesul, însoțit de Carmen de la Sălciua.

Fosta soție, jignită de Carmen de la Sălciua

Bianca a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că a fost extrem de deranjată de apariția celebrei Carmen de la Sălciua la procesul ei de divorț. ”La căsătorie am fost noi doi, eu și Marian. La divorțul nostru trebuia să fim tot noi doi, că ea nu mi-a fost martor când m-am măritat cu el.

ADVERTISEMENT

Dar nu, nu a putut sta departe de el nicio secundă. Carmen a venit să îl supravegheze, să vadă ce face la divorț. E clar că nu are încredere în el, în bărbatul despre care spune că va fi viitorul ei soț. Poate îi era frică că face vreun gest față de mine… M-a deranjat prezența ei, normal că m-a deranjat, nu avea ce să caute acolo”, a mai spus, pentru FANATIK, Bianca, fosta soție a iubitului lui Carmen de la Sălciua.

Mai mult, a dezvăluit femeia rănită de faptul că a fost părăsită pentru vedetă, comportamentul pe care l-ar fi avut Carmen de la Sălciua față de ea a fost jignitor. ”Și, ca să o spun pe cea dreaptă, Carmen a dovedit ce caracter are. Păi când m-a văzut acolo a început să râdă, Carmen a mai și râs de mine. Se uita la mine și râdea.

ADVERTISEMENT

Bianca, convinsă că fostul soț a greșit îndrăgostindu-se de cântăreață

Sper să fie fericiți împreună, dar cred că, într-o zi, Marian își va da seama ce caracter are femeia asta și se vor despărți. Poate își va da seama de greșeala pe care a făcut-o”, a mai spus Bianca, în exclusivitate pentru FANATIK.

Chiar dacă Marian își va da seama sau nu că vedeta nu îi este potrivită, Bianca a recunoscut pentru FANATIK că nu l-ar mai primi înapoi, indiferent de sentimentele pe care le-ar avea față de el. ”Acum voi fi mai atentă când vine vorba de bărbați. Dacă mai sunt bărbați care să înțeleagă ce înseamnă o relație și responsabilitatea… Dar, oricum, voi avea ambii ochi deschiși, nu mă mai las dusă de val, de pasiune”, a precizat Bianca.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua, încă un proces cu fosta soție

În altă ordine de idei, Marian și Bianca, fosta lui soție, se vor revedea în instanță. Motivul este legat de partajul bunurilor comune din timpul mariajului, aspect asupra căruia nu s-au înțeles încă, deși cererile femeii sunt clare.

”Voi deschide un nou proces, un proces de partaj al bunurilor obținute în timpul căsătoriei. Așa cum e legal, vom împărți totul. Sper că, până atunci, își va da seama că, totuși, nu este prea bine pentru noi să tot mergem prin tribunale.

Așa cum divorțul a fost din vina lui exclusivă – el m-a înșelat pe mine cu acea femeie – așa ar putea face și în privința partajului, să cedeze și să accepte ceea ce îi cer eu. Mai ales că eu voi fi nevoită să tot vin din Italia în România, ceea ce implică alte costuri pe care, evident, i le voi cere în instanță”, a mai spus Bianca.

Pentru FANATIK, Bianca a și explicat ce își dorește la partaj de la fostul ei soț, cei doi având, de-a lungul mariajului, o firmă care a obținut rezultate financiare impresionante, bunurile comune ale lor fiind cumpărate din profit.

”Suma este destul de mare, dar cred că e mai mică decât dacă vom continua să ne judecăm, dacă vom face un partaj în fața judecătorilor. Vorbim de o sumă care se învârte în jurul a 100.000 de euro. Poate chiar mai bine de atât. Dar să vedem ce va spune el”, spunea, chiar înainte de divorț, Bianca, fosta soție a iubitului lui Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, decisă să se mărite cu bărbatul care abia a divorțat

În exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua recunoștea că își dorește să se mărite cu Marian, iubitul care a reușit să divorțeze de prima lui soție. „Planurile noastre sunt și pe termen lung, dar nu ne putem vedea de ele, acum, până nu își rezolvă el problemele cu soția, până nu se finalizează divorțul.

Da, aștept să divorțeze și ne vom căsători, avem planuri în acest sens”, a declarat cu ceva timp în urmă Carmen de la Sălciua, în exclusivitate pentru FANATIK.

Dpă mai bine de patru luni de relație, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș par să se iubească mai mult ca niciodată, lucru pe care, pe rețelele de socializare îl afișează fără inhibiții. De altfel, cu doar câteva zile înainte de divorțul iubitului ei, Carmen de la Sălciua îi făcea o declarație siropoasă de amor lui Marian: „Mi-ai arătat că dragostea poate fi altfel. Ești lumea și inima mea”.

ADVERTISEMENT