Life

Carmen de la Sălciua și-a prezentat iubitul însurat mamei: “Lucrurile au decurs exact cum mă așteptam”

Carmen de la Sălciua a împărtășit cu fanii din mediul virtual un moment foarte important. Vedeta și-a dus iubitul în vizită la familia sa, chiar în ziua de Crăciun.
29.12.2021 | 17:45
Carmen de la Salciua sia prezentat iubitul insurat mamei Lucrurile au decurs exact cum ma asteptam
Carmen de la Sălciua, pas important în relație. Și-a dus iubitul acasă, la familie. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Toată lumea se întreabă cum a reacționat mama vedetei când a aflat că fiica ei se iubește cu un bărbat însurat, lucru pe care frumoasa brunetă nu l-a ținut numai pentru ea.

Îndrăgita artistă susține că partenerul ei de viață, Marian Corcheș, a fost primit cu brațele deschis de cei dragi, în ciuda faptului că legal este în continuare un bărbat însurat.

ADVERTISEMENT

Iubitul lui Carmen de la Sălciua este în plin proces de divorț și a decis să depună actele la Tribunal, după ce în urmă cu o lună ajunsese la o înțelegere cu fosta soție, Bianca.

Carmen de la Sălciua, pas important în relație. Și-a dus iubitul acasă, la familie

„Da, s-au cunoscut. Lucrurile au decurs exact cum mă așteptam, excelent!”, le-a spus Carmen de la Sălciua fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică de petrecere este în culmea fericirii de când în viața ei a intrat Marian Corcheș, bărbatul care a făcut-o să vadă dragostea într-o altă lumină.

După divorțul de Culiță Sterp frumoasa brunetă nu s-a mai afișat cu niciun bărbat, deși vorbea extrem de deschis despre familie și venirea pe lume a unui copil.

ADVERTISEMENT

Iată că acum Carmen de la Sălciua radiază la brațul partenerului de viață care o face să se simtă ca o adevărată prințesă. Relația lor decurge extrem de bine.

Carmen de la Sălciua, relație serioasă alături de Marian Corcheș

Mai mult decât atât, cântăreața a cunoscut deja familia iubitului ei și are numai cuvinte de laudă pentru mama acestuia, cu care poate discuta ore întregi.

ADVERTISEMENT

„Mă înțeleg foarte bine cu mama și tatăl lui. E o doamnă care îți creează o bună dispoziție, vorbesc ore întregi cu ea. S-au legat așa toate, nu pot să spun cum…

Eu mereu am crezut că vine dragostea aia pe care eu o merit, n-am știut cine va fi prințul, dar știu că m-a făcut să mă simt femeie”, a declarat Carmen de la Sălciua într-un podcast, scrie viva.ro.

Solista și actualul iubit formează un cuplu de mai bine de o lună și încearcă să ia lucrurile treptat. Au petrecut o vacanță la Viena, dar momentan nu se gândesc să se mute împreună.

ADVERTISEMENT