Life

Carmen de la Sălciua le-a dat replica celor care îi critică aspectul fizic: “Sunt cântăreață, nu Miss România”

Carmen de la Sălciua le-a dat replica celor care îi critică aspectul fizic. Unul dintre internauți i-a spus interpretei de muzică de petrecere că nu este frumoasă.
05.07.2022 | 12:08
Carmen de la Salciua lea dat replica celor care ii critica aspectul fizic Sunt cantareata nu Miss Romania
Carmen de la Sălciua, replică pentru cei care o critică. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua le-a dat replica celor care i-au spus că nu este frumoasă. Interpreta de muzică de petrecere a avut parte din nou de comentarii răutăcioase din partea haterilor.

Carmen de la Sălciua le-a dat replica celor care îi critică aspectul fizic

În urmă cu o zi, Carmen de la Sălciua a organizat o nouă sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Printre numeroasele întrebări, cântăreața a primit și mesaje mai puțin plăcute din partea urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Unul dintre internauți s-a legat de aspectul fizic al cântăreței.

“Te crezi frumoasă, dar nu ești.”, i-a scris cineva cântăreței, iar aceasta a reacționat imediat.

Vedeta spune că niciodată nu s-a bazat pe frumusețe, ci pe talentul său muzical. Artista se așteaptă ca oamenii să-i asculte piesele pentru că le place muzica ei și nu consideră aspectul fizic cel mai important.

ADVERTISEMENT

“Eu niciodată nu m-am bazat pe frumusețe, nici nu m-am declarat frumoasă. Eu îmi văd de treaba mea și mă ocup de viața mea mai departe!

Dacă doriți și vă face plăcere îmi ascultați melodiile, că eu sunt cântăreață, nu Miss România. Dacă nu vă face plăcere, treceți mai departe. E ok! Nu suferă nimeni!”, a transmis Carmen de la Sălciua pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua le-a dat replica celor care îi critică aspectul fizic. Sursa foto: Instagram

Carmen de la Sălciua, criticată de fani după ce și-a vopsit părul

Recent, interpreta de muzică de petrecere și-a vopsit părul blond, lucru care nu a fost pe placul tuturor fanilor.

Internauții i-au spus artistei că acum arată “palidă” și “bolnavă” din cauza blondului deschis cu care a ales să-și vopsească părul.

ADVERTISEMENT

Deși artista este încântată de noul ei look, nu toți fanii sunt de părere că blondul o avantajează și nu au ezitat să-i spună acest lucru în secțiunea de comentarii.

“Văleu! Ce palidă te-a făcut blondul ăsta…”, este una dintre reacțiile internauților.

O altă persoană i-a scris vedetei că îi stătea mult mai bine cu culoarea pe care părul ei o avea înainte de această transformare radicală.

“Carmen, nu!! Ai avut o culoare super frumoasă înainte, oarecum un caramel ceva, atunci da, îți stătea super și imediat ai trecut la brunet.

Arăți bolnavă, palidă, galbenă așa. De ce nu ți-au spus cei de la salon? Sincer, îți place? Nu te prinde acest blond galben deschis, nu te prinde.”, a fost un alt comentariu la adresa cântăreței.

ADVERTISEMENT