Life

Carmen de la Sălciua a dat din nou lovitura: ”Mereu am ales calea cea grea”

18.01.2021 | 16:59
Carmen de la Salciua a dat din nou lovitura Mereu am ales calea cea grea
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a dat din nou lovitura! Artista este iar pe primul loc pe Youtube și asta nu e tot. De curând i-a încântat pe fani nu doar cu muzica sa, ci și cu câteva ipostaze incendiare pe contul personal de Instagram. 

Carmen de la Sălciua a dat din nou lovitura cu piesa lansată în urmă cu două zile. Melodia „Greșeala noastră” a fost ascultată de peste 1 milion de fani, fiind clasată pe primul loc în trending, pe Youtube, motiv pentru care bruneta este foarte bucuroasă de această realizare.

ADVERTISEMENT

„Locul 1??YouTube ?! Vă mulțumesc oameni dragi! Nici nu vă puteți imagina cât de fericită sunt că Dumnezeu a pus în mine acest dar de a cânta și pot să vă transmit atâtea emoții și trăiri prin melodiile mele! Am în spatele meu oameni care nu vor să apară, dar ei muncesc ca totul să iasă perfect și le mulțumesc!

Și Da! Mereu am ales calea cea mai grea pentru că știu că duce spre destinații frumoase! Și pe mine m-a adus în vârf!? Cu toată dragostea din lume… vă îmbrățișez și vă iubesc pentru felul în care mă susțineți. ?

ADVERTISEMENT

Am avut o perioadă în care am lipsit din peisaj. Acest loc 1 mi-a confirmat faptul că am fost și sunt un artist iubit și vă promit că anul acesta o să vin cu noutăți nu doar muzicale, ci și cu noutăți din viața mea personală pentru că știu că mulți mi-ați scris să fiu mai aproape și prin omul Carmen, nu doar prin artistul Carmen”, a declarat cântăreața de muzică de petrecere.

Frumoasa artistă a atras toate privirile când s-a lăsat fotografiată fără haine, într-o cadă plină de spumă. Vedeta s-a relaxat în baia de acasă, la ceas de seară, alături de un pahar de vin și o atmosferă calmă, fanii reacționând imediat la această imagine.

ADVERTISEMENT

Bruneta s-a relaxat în cel mai spectaculos mod, imaginile adunând circa 12.000 de aprecieri din partea internauților. Carmen de la Sălciua și-a încântat fanii cu formele sale senzuale și atrăgătoare, care reușesc să se vadă prin spuma albă din cadă.

Carmen de la Sălciua, imagine provocatoare în online. Cum s-a pozat vedeta

Carmen de la Sălciua a renunțat la orice fel de obiect vestimentar, dar nu și la accesorii și ruj. Celebra cântăreață de muzică de petrecere a optat pentru un ruj roșu, intens și provocator, această culoare fiind perfectă pentru tenul și culoarea părului vedetei.

ADVERTISEMENT

„Carmen ești superbă”, „Ești minunată și superbă”, „Ce frumoasă ești aici, mă atragi”, „Superbă poza” sau „Dau frâu liber imaginației”, sunt câteva dintre comentariile venite din partea fanilor de pe rețelele de socializare. 

Carmen de la Sălciua, ipostază inedită pe Instagram
Carmen de la Sălciua, imagini spectaculoase în cadă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cântăreața nu obișnuiește să pozeze prea des în ipostaze provocatoare, însă atunci când o face rupe gura târgului. La fel se întâmplă și cu piesele pe care le lansează, ultima ajungând pe primul loc în trending la nici 24 de ore de la lansarea oficială.

Este vorba de melodia „Greșeala noastră”, care a fost lansată sâmbătă, 16 ianuarie 2021. Piesa a ajuns la inimile fanilor, dovadă că a fost accesată în ultimele ore de aproximativ 650.000 de oameni pe contul de Youtube. Asta înseamnă că artista este îndrăgită și apreciată de un număr mare de persoane.

„Câți dintre voi ați făcut greșeli din iubire? Câtă lume se regăsește în aceste versuri?”, sunt întrebările adresate de Carmen de la Sălciua legat de cea mai nouă piesă lansată în industria muzicală.

Vedeta a urcat imediat pe primul loc cu această melodiei, la fel cum a reușit și cu alte piese scoase de-a lungul anilor. Frumoasa brunetă este foarte mândră de rezultat, videoclipul fiind filmat undeva la munte, unde peisajul este acoperit de zăpadă.

ADVERTISEMENT