Life

Carmen de la Sălciua luată la rost de fani: ”Te-ai îngrășat la loc”. Artista, acuzată că șterge comentariile negative

18.07.2020 | 17:55
Carmen de la Salciua luata la rost de fani Teai ingrasat la loc Artista acuzata ca sterge comentariile negative
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este frumoasă și are o carieră de succes, dar asta nu înseamnă că fanii nu observă schimbările prin care trece aceasta. Recent, cântăreața a fost luată la rost pe o rețea de socializare, unii dintre internauți reproșându-i că s-a îngrășat.

Comentariile negative au fost scrise în dreptul unei fotografii în care artista este îmbrăcată într-o ținută neagră, nuanță despre care se spune că subțiază optic. Acesta să fie motivul pentru care fanele i-au transmis să aibă mai multă grijă la siluetă, să nu se îngrașe prea tare?

ADVERTISEMENT

„Te-ai îngrășat la loc” sau „Degeaba ai slăbit, vezi că iei iar proporții”, sunt doar două dintre mesajele primite de vedetă în mediul online, majoritatea dintre ele fiind într-o notă pozitivă.

Cântăreața Carmen de la Sălciua, acuzată că s-a îngrășat și că șterge comentariile negative

Și pentru că asta nu era de ajuns, îndrăgita artistă de muzică de petrecere a fost acuzată că șterge comentariile negative, lăsându-le numai pe cele care o pun într-o lumină bună. Carmen de la Sălciua nu a stat prea mult pe gânduri și le-a dat imediat replica.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Culiță Sterp a precizat că nu a șters niciodată vreun comentariu negativ, precizând că le citește pe toate. În plus, artista a spus că nu-și dorește să ajungă în această situație și așteaptă bun simț din partea oamenilor care ajung pe profilul ei.

„Vă mulțumesc mult celor care îmi scrieți comentarii frumoase! Le citesc și îmi sunt la suflet toate! Eu nu am șters comentarii și nu obișnuiesc fac asta!

ADVERTISEMENT

respect tuturor părerea atâta timp cât nu se trece peste bunul simț în legătură cu anumite răutăți împrăștiate gratuit și irelevant ! pup cu drag ♥️”, a fost răspunsul frumoasei brunete.

View this post on Instagram

I go back to black ?

A post shared by Carmen De La Salciua (@carmendelasalciua) on

Cât de mult folosește Carmen de la Sălciua programele de editare?

Totodată, la o altă postare vedeta a fost acuzată de fanii din mediul online că apelează prea des și prea mult la programele de editare. O persoană i-a scris că înțelege nevoia ei de a fii mereu frumoasă, dar este total schimbată la față când editează fotografiile.

ADVERTISEMENT

„Fără niciun fel de răutate, dar încetează să îți mai editezi pozele. Nu dai decât dovadă de o mare frustrare și de faptul că nu ești mulțumită de tine, de felul cum arăți! 

Ești total diferită de ceea ce expui pe rețelele de socializare… Înțelegem că vrei să arăți bine tot timpul în  fața fanilor de pe rețele dar… lasă naibii toate programele care te schimbă la față”, a scris o fană pe contul de Instagram.

 

 

ADVERTISEMENT