Life

Carmen de la Sălciua și viitorul soț, escapadă înainte de nuntă! Suma piperată plătită pentru două nopți de cazare în Italia

Carmen de la Sălciua și Marian Coarcheș, escapadă prin Europa! Vedeta a luat o pauză de la cântări pentru a trăi ca o adevărată lună de miere cu viitorul ei soț, înainte de cununia religioasă.
09.08.2022 | 12:04
Carmen de la Salciua si viitorul sot escapada inainte de nunta Suma piperata platita pentru doua nopti de cazare in Italia
Carmen de la Sălciua și viitorul soț, vacanță în Italia
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și iubitul ei, Marian Corcheș, au pornit într-o vacanță doar ei doi, cu mașina, prin Europa. FANATIK a aflat câteva detalii despre escapada cântăreței de muzică de petrecere, pentru care excursia este ca o adevărată lună de miere!

Carmen de la Sălciua și viitorul soț, vacanță în Italia și Croația

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, artista și-a dorit foarte mult această călătorie, ba chiar unele dintre destinații au fost stabilite din scurt de Carmen de la Sălciua, evident, împreună cu iubitul ei și viitorul soț.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ajuns de curând în nordul Italiei, într-o stațiune cu prețuri destul de piperate, aproape de Bolzano. După ce a stat o perioadă în Italia, cântăreața s-a dus cu Marian în Croația. Vacanța celor doi va mai dura doar câteva zile. Motivul? Vedeta are câteva proiecte muzicale pe care trebuie să le onoreze în perioada următoare.

Oricum, muziciana a pus pe pauză câteva evenimente de dragul persoanei iubite, căci artista e destul de solicitată mai ales pe perioada verii.

ADVERTISEMENT

În Italia, Carmen a stat într-un resort destul de costisitor, pentru care cazarea începe de la 1.800 de lei/pe noapte și poate ajunge și la 2.200, în funcție de serviciile pentru care turiștii optează.

Două nopți la hotelul unde s-a cazat Carmen costă aproape 5.000 de lei. Foto: booking.com
Așa arată resortul unde Carmen și viitorul soț au trăit o adevărată lună de miere

Cazarea la resortul unde a stat vedeta pornește de la 1.800 lei, fără mic dejun inclus

Cântăreața a stat la Hotel Kolfuschgerhof Wellness-Mountain Resort Dolomites Alta Badia Südtirol, unul dintre cele mai exclusiviste din nordul Italiei.

ADVERTISEMENT

Practic, Carmen a scos din buzunar împreună cu iubitul ei mai bine de 4.900 de lei pentru cele două zile petrecute în nordul Italiei. Asta după ce, inițial, s-au distrat în Portofino.

Carmen de la Sălciua și Marian au preferat să meargă cu mașina lor în această escapadă europeană. Au evitat astfel haosul din aeroporturi din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

De când are un nou iubit, viața interpretei de muzică de petrecere s-a schimbat radical. Carmen radiază de fericire și abia așteaptă să pășească din nou în fața altarului, după o altă căsnicie care nu a fost așa cum și-ar fi imaginat, cea cu Culiță Sterp.

Artista și Marian Corcheș fac afaceri împreună

Relația dintre Marian Corcheș și Carmen de la Sălciua este una fructuoasă și pe plan profesional. Cei doi s-au angajat într-un proiect ambițios, deschizându-și o pensiune în județul Alba.

„Va fi o pensiune făcută în stil tradițional, cu ciubere de apă în curte. Acolo, cei cazați vor putea face baie și să se relaxeze. Am insistat să fie amenajată însă la standarde ridicat. Chiar dacă stilul este tradițional nu vor lipsi lucrurile care să fie necesare relaxării.

Pensiunea o vom deschide în această vară. Despre investițiile făcute însă nu pot să vorbesc, acum. Când va fi gata, când va fi clar, atunci vom putea spune cât a costat totul”, ne-a dezvăluit Carmen de la Sălciua în urmă cu ceva timp, în exclusivitate.

Carmen și Marian își doresc foarte mult să ajungă în fața altarului, însă nu au stabilit încă data exactă. Nunta celor doi s-ar putea să nu aibă loc anul acesta, ci abia în 2023, însă toate aceste detalii vor fi cunoscute de publicul larg la momentul oportun.

Dacă în privința petrecerii artista a decis să aibă loc, cel mai probabil, la anul, cununia religioasă vrea să o facă în viitorul foarte apropiat, poate chiar la toamnă.

ADVERTISEMENT