Life

Carmen de la Sălciua, mai îndrăgostită ca niciodată. Ce declarație de dragoste i-a făcut lui Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua este îndrăgostită lulea de iubitul ei, Marian Corcheș. Mesajul de iubire transmis de artistă pe social media.
10.10.2022 | 08:50
Carmen de la Salciua mai indragostita ca niciodata Ce declaratie de dragoste ia facut lui Marian Corches
Carmen de la Sălciua, îndrăgostită lulea de Marian Corcheș. Mesajul de iubire transmis de artistă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică de petrecere este mai îndrăgostită ca niciodată. Ce declarație de dragoste i-a făcut partenerului de viață pe rețelele de socializare, unde frumoasa șatenă publică des imagini cu omul de afaceri.

Carmen de la Sălciua, îndrăgostită lulea de Marian Corcheș. Mesajul de iubire transmis de artistă

Carmen de la Sălciua este îndrăgostită lulea de logodnicul său, Marian Corcheș. Mesajul transmis de artistă l-a dat pe spate pe bărbat, dar și pe cei care o urmăresc pe vedetă. Oamenii apreciază dragostea celor doi.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc cel mai mult! Cea mai bună viață cu tine”, este mesajul transmis de Carmen de la Sălciua pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini cu iubitul ei.

Interpreta de muzică de petrecere este în culmea fericirii de când în viața sa a apărut Marian Corcheș, bărbatul cu care s-a logodit de curând. Cei doi formează un cuplu solid și unit, pregătit să facă pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, de nedespărțit

Frumoasa șatenă și partenerul de viață sunt de nedespărțit de când s-au cunoscut și mereu sunt unul lângă celălalt. În plus, Carmen de la Sălciua plănuiește să se căsătorească cât mai repede și să devină mamă.

Are 34 de ani și se gândește serios să facă pasul cel mare cu Marian Corcheș, bărbatul lângă care și-a găsit liniștea interioară și fericirea deplină. Cel mai probabil nunta celor doi va avea loc în vara anului 2023.

ADVERTISEMENT

„Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea, și cu evenimentele, și obosiți pentru că m avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul.

Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor”, spunea Carmen de la Sălciua în urmă cu puțin timp, într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT