Life

Carmen de la Sălciua, mărturie despre sarcină? Ce spune artista despre un viitor copil

14.12.2020 | 22:46
Carmen de la Salciua marturie despre sarcina Ce spune artista despre un viitor copil
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua vorbește pentru prima dată despre o eventuală sarcină, cântăreața de muzică de petrecere venind cu o replică neașteptată atunci când a fost întrebată ce reprezintă un copil într-o relație de dragoste. 

Frumoasa brunetă este de părere că nu copil nu leagă un cuplu, îndrăgostiții trebuind să fie apropiați dinainte de a lua decizia de a-și mări familia. Artista este convinsă că un copil nu unește doi oameni, fiind genul de persoană care consideră că iubirea trebuie să existe pentru a putea face acest pas.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață consideră că un bebeluș nu este suficient într-o relație amoroasă, Carmen de la Sălciua având destulă experiență în acest domeniu. Vedeta consideră că a ajuns să cunoască foarte bine oamenii, înțelepciunea sa fiind dobândită de-a lungul anilor.

Carmen de la Sălciua, declarație neașteptată despre un eventual copil

„Nu! Nu înțeleg gândirea asta! Facem un copil să ne lege mai mult! Nimic mai fals! Un copil îl faci atunci când te iubești unul pe altul.

ADVERTISEMENT

Dacă trebuie să găsesc un motiv să mă lege de un om, înseamnă că nu sunt suficient de legată de el și asta înseamnă că nu îl iubesc suficient sau el pe mine. Și dacă e așa, de ce să supunem suferinței un suflet nevinovat?”, a fost răspunsul dat de Carmen de la Sălciua uneia dintre fanele sale de pe Instagram.

În altă ordine de idei, bruneta a vorbit deschis și despre ce o deranjează la o relație cu un bărbat. Artista a trecut peste infidelitate, lucru știut de toată lumea, însă susține că nu ar accepta niciodată ca un bărbat să consume băuturi alcoolice în exces.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua nu poate accepta ideea să fie arătată cu degetul în cazul ar avea un partener de viață mare consumator de alcool. Vedeta nu ar suporta privirea oamenilor din jur, mila pe care aceștia i-ar putea-o arăta într-o situație de genul acesta.

„Nu sunt de acord să bea. Ce poate fi atrăgător la un bărbat care bea? Și plus de asta nu aș suporta privirile oamenilor care s-ar uita la mine cu privirea aceea: «Săraca fata, ce bărbat are!».

ADVERTISEMENT

Cunosc atâtea cazuri și atâtea compromisuri de genul acesta”, a mai spus vedeta în seria de întrebări fulger venite din partea internauților de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT