Life

Carmen de la Sălciua, mesaj acid la adresa bărbaților. Ce a putut să spună despre foștii

19.04.2021 | 16:54
Carmen de la Salciua mesaj acid la adresa barbatilor Ce a putut sa spuna despre fostii
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a postat în urmă cu puțină vreme, pe rețelele de socializare, un mesaj acid la adresa bărbaților, semn că a fost dezamăgită din nou. Frumoasa brunetă a pus punctul pe ”i” legat de foștii parteneri de viață. 

Artista de muzică de petrecere a spus ce gândește despre persoanele masculine, mai ales că are deja experiența unui mariaj eșuat. Vedeta a divorțat de Culiță Sterp în urmă cu câțiva ani, reușind să înțeleagă mai multe lucruri despre bărbați.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care cântăreața oferă adesea sfaturi în dragoste fanilor din mediul online. De data aceasta Carmen de la Sălciua a vorbit sincer și deschis despre un aspect foarte important după care se ghidează în relațiile amoroase.

Carmen de la Sălciua, radicală în privința bărbaților din viața ei

Carmen de la Sălciua a mărturisit clar și răspicat ce dezamăgiri are în legătură cu bărbații care au trecut prin viața sa, postarea din mediul virtual atrăgând numeroase aprecieri și mesaje din partea internauților, care au fost de partea sa în această privință.

ADVERTISEMENT

„Să nu te îndrăgostești de bărbați frumoși, dar proști. Există viață și după amor, iar pe aceea nu au cu ce să ți-o umple”, a scris bruneta pe pagina sa de Instagram.

Îndrăgita cântăreață nu este pentru prima oară dezamăgită de bărbați. Fosta soție a lui Culiță Sterp știe foarte bine ce vrea, mărturisind la un moment dat că este pretențioasă legat de cei cu care ar putea începe o poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Artista visează să cunoască un bărbat care să o iubească pentru felul ei de a fi, nu pentru persoana publică care este. Carmen de la Sălciua este o femeie puternică și independentă, subliniind că vrea exact același lucru de pe cel de lângă ea.

„Eu, acum, chiar dacă sunt cunoscută, vreau un bărbat care să nu mă dorească pentru că sunt Carmen de la Sălciua. Să mă dorească pentru că sunt Carmen, pentru cum sunt eu, nu cum sunt ca artistă.

ADVERTISEMENT

Dar știu că asta este destul de greu pentru că el trebuie să fie puternic. Adică, să ne înțelegem, nu mă interesează situația lui financiară, nu mă interesează ce are, ce știe, ce nu are…

Mă interesează să fie puternic, suficient de puternic să mă accepte și cum sunt ca om, dar să mă susțină și ca artistă. Eu sunt o femeie puternică acum, așa mă consider, iar alături de un bărbat puternic cred că putem muta munții din loc.

Și, pentru mine, o spun sincer, este important să creadă în Dumnezeu. Cred că un om fără frica lui Dumnezeu se poate descurca greu și într-o relație ”, spunea Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT