Life

Carmen de la Sălciua, mesaj pentru cei care sunt sunt nemulțumiți de zăpadă: “Mă și irită când îi aud pe unii”

Carmen de la Sălciua le-a transmis un mesaj persoanelor nemulțumite de zăpada de afară. Cântăreața iubește foarte tare iarna.
30.01.2023 | 18:02
Carmen de la Salciua mesaj pentru cei care sunt sunt nemultumiti de zapada Ma si irita cand ii aud pe unii
Ce mesaj a avut Carmen de la Sălciua pentru cei nemulțumiți de zăpadă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a avut un mesaj pentru cei care sunt nemulțumiți de faptul că afară e zăpadă. Vedeta iubește foarte mult iarna și nu înțelege de ce multe persoane nu împărtășesc același sentiment.

Carmen de la Sălciua, mesaj pentru cei care nu sunt mulțumiți de zăpadă. Ce i-a îndemnat artista

Interpreta de muzică de petrecere se bucură foarte mult atunci când afară este iarnă, iar recent s-a bucurat de o călătorie la munte, alături de soțul ei.

ADVERTISEMENT

Ninsorile din ultimele zile i-au adus fericire vedetei, care profită de anotimpul rece.

Cu toate că mulți români se bucură de nămeții de afară, iar zăpada s-a lăsat mult așteptată, sunt și persoane care nu sunt deloc mulțumite de această vreme.

Carmen de la Sălciua a ținut să le transmită un mesaj celor care nu sunt fericiți că afară a nins.

ADVERTISEMENT

Artista i-a îndemnat pe aceștia să lase deoparte negativismul și să se bucure, alături de familie, de zăpadă și de peisajele superbe de iarnă.

“Separat de faptul că eu iubesc foarte tare iarna, parcă mă și irită când îi aud pe unii spunând ‘Doamne, ce cer cumplit, ce ger este afară, ce condiții meteo nefavorabile’.

ADVERTISEMENT

Dragilor, a spus Băsescu o vorbă: ‘Iarna nu-i ca vara’.  Bucurați-vă și vedeți partea plină a paharului.

Ieșiți cu copiii la activitățile de iarnă, îi dați cu sania sau orice alte activități frumoase care se fac în perioada asta.

ADVERTISEMENT

Nu mai fiți lapte praf, nu mai fiți lapte praf și vă plângeți de orice, de orice zăpadă. E frumos fiecare anotimp, pentru că așa l-a lăsat Dumnezeu să fie, cu un scop.

Toate sunt cu un scop! Toate sunt spre folosul nostru, spre o bună funcționare a roadelor pământului, așa că nu mai fiți prăpăstioși, vă rog. Dați-vă cu sania!”, a fost mesajul transmis de cântăreață pe Instagram, notează wowbiz.ro.

Anotimpul preferat al lui Carmen de la Sălciua este iarna. Astfel, solista este întotdeauna fericită atunci când afară ninge, așa cum s-a întâmplat și de data aceasta.

“Toată familia se bucură de iarnă… Câtă fericire pe Atos”, a scris artista pe Instagram, în dreptul unei imagini cu soțul ei și câinele lor.

ADVERTISEMENT