Life

Carmen de la Sălciua, momente speciale alături de Marian Corcheș. Cum au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților

Carmen de la Sălciua este în culmea fericirii de când se iubește cu Marian Corcheș, bărbatul cu care se vede pășind spre altar. Ce au făcut cei doi de Ziua Îndrăgostiților?
15.02.2022 | 10:30
Carmen de la Salciua momente speciale alaturi de Marian Corches Cum au sarbatorit Ziua Indragostitilor
ADVERTISEMENT

Cântăreața și actualul iubit au petrecut momente speciale în data de 14 februarie. Frumoasa brunetă a pregătit o surpriză specială pentru partenerul de viață.

Atentă foarte mult la iubirea pe care i-o poartă, îndrăgita artistă nu a uitat de Ziua Îndrăgostiților, mai ales că de câteva luni bune nu mai este singură.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a ținut să transmită un mesaj emoționant pentru partenerul de viață, de la care a primit un buchet superb de flori.

Carmen de la Sălciua, atentă la partenerul de viață. Ce a pregătit solista pentru Marian Corcheș

Dragostea plutește în aer pentru frumoasa brunetă care a menționat că nu are nevoie de o zi anume pentru a-și exprima sentimentele pentru iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Marian Corcheș este în fiecare zi „Valentinul” lui Carmen de la Sălciua, mai ales că bărbatul este singur și a reușit să pună capăt mariajului. Acum nu-i mai împiedică nimic pe cei doi îndrăgostiți.

„Nu am niciun Valentin. Pe iubitul meu îl cheamă Marian Corcheș. În fiecare zi de când ne-am cunoscut pentru noi e Ziua Îndrăgostiților.

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc. Pentru toate momentele frumoase. Te iubesc mult de tot”, este mesajul lăsat de Carmen de la Sălciua pe contul de Instagram.

Carmen de la Sălciua, surpriză
Carmen de la Sălciua, surpriză pentru Marian Corcheș. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Carmen de la Sălciua, surpriză pentru Marian Corcheș. Cum l-a așteptat

Frumoasa cântăreață de muzică de petrecere a împărtășit cu internauții surpriza pregătită pentru iubitul ei, care a rămas mut de uimire.

ADVERTISEMENT

Marian Corcheș a transmis la rândul său un mesaj emoționant în mediul virtual, unde și-a exprimat bucuria și dragostea pentru artistă.

Carmen de la Sălciua a umplut casa cu lumânări și a creat o atmosferă romantică de Ziua Îndrăgostiților. Nu au lipsit muzica bună și șampania.

„Cum să nu o iubești când te așteaptă acasă cum nu ți-ai putea imaginea vreodată? Chiar m-ai lăsat fără cuvinte! Te iubesc cel mai mult din lumea asta. Ești totul pentru mine”, a scris Marian Corcheș în social media.

ADVERTISEMENT