Life

Carmen de la Sălciua nu se mai ascunde. Cântăreața are un nou iubit

03.12.2020 | 13:34
Carmen de la Salciua nu se mai ascunde Cantareata are un nou iubit
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a devenit mai discretă legat de viața personală de când a trecut printr-un divorț dureros, însă a reușit de ceva vreme să-și găsească fericirea în brațele unui bărbat misterios pe care momentan nu-l arată fanilor. 

Cântăreața de muzică de petrecere a găsit un bărbat lângă care se simte în al nouălea cer, dovadă fiind chiar filmarea postată pe rețelele de socializare. Artista apare în compania iubitului ei, la ceas de seară, în timp ce savurează o cupă de șampanie.

ADVERTISEMENT

Decorul de poveste și atmosfera din casă au întregit tabloul poveștii de iubire care s-a conturat între Carmen de la Sălciua și noul partener de viață. Vedeta nu se mai ascunde, chiar dacă nu vrea să divulge prea mult informații despre cel care i-a furat inima.

Carmen de la Sălciua iubește din nou. Cântăreața, fericită alături de noul iubit

Frumoasa brunetă nu mai dorește să-și pună viața sentimentală pe tavă, însă de data aceasta a „scăpat” un mic amănunt despre ea. Carmen de la Sălciua le-a arătat tuturor că nu mai este singură, de ceva vreme simțindu-se minunat în compania unui bărbat misterios.

ADVERTISEMENT

Până va vorbi deschis despre dragostea pe care o simte în momentul de față, fosta soție a lui Culiță Sterp se bucură de fiecare clipă în preajma noului iubit. Cei doi trăiesc clipe de neuitat, după cum se poate observa din postarea artistei de pe Instagram.

În filmarea de pe rețelele de socializare mai apare și o inimă roșie, semn că bruneta este îndrăgostită lulea, lucrurile calmându-se în viața sa în cele din urmă. Pe fundal se aude o melodie romantică, atmosfera fiind una de milioane.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și bărbatul misterios apar în fața șemineului, lângă un brad frumos împodobit chiar de artistă încă de acum câteva săptămâni. Carmen de la Sălciua adoră sărbătorile de iarnă, motiv pentru care nu a rezistat tentației și a făcut bradul încă de la începutul lunii noiembrie.

Carmen de la Sălciua, în compania noului ei iubit
Carmen de la Sălciua, în compania noului ei iubit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Știu că e prea devreme, dar la cum trece timpul… vreau să mă bucur cât mai mult de această sărbătoare! Pentru mine iarna e cel mai frumos anotimp, chiar dacă sunt născuta toamna! Primul Crăciun Acasă! 

ADVERTISEMENT

Am început să mă pregătesc să decorez cât mai frumos micuțul meu cămin! Am început cu brăduțul! Sper să vă placă și vouă ?❄️??”, scria la momentul respectiv Carmen de la Sălciua pe Instagram.

ADVERTISEMENT