Life

Carmen de la Sălciua, o “afacere” profitabilă pentru iubitul însurat! Câți bani câștigă cântăreața

Carmen de la Sălciua este în mijlocul unui scandal uriaș cu iz de amantlâc, artista care face bani pe bandă rulantă ajungând în brațele unui om de afaceri căsătorit care, acum, vrea să divorțeze pentru vedetă.
26.10.2021 | 14:07
Carmen de la Salciua o afacere profitabila pentru iubitul insurat Cati bani castiga cantareata
Carmen de la Salciua se iubeste cu un barbat insurat Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a recunoscut, în urmă cu puțin timp, că are o relație, povestind, pentru FANATIK, că lucrurile pe care le împărtășește cu respectivul bărbat sunt cât se poate de serioase. Doar că, ulterior, s-a aflat că bărbatul cu care se iubește artista este… puțin însurat, acesta dorind, pare-se, să divorțeze pentru a fi alături de Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua câștigă bani frumoși din muzică

Conform datelor oficiale, depuse la ANAF, firma pe numele cântăreței Carmen de la Sălciua a înregistrat, în anul 2020, încasări cât se poate de frumoase pentru primul an de activitate. Spunem primul an pentru că, până atunci, toate încasările făcute de artistă mergeau în conturile companiei fostului ei soț, Culiță Sterp, divorțul celor doi făcând ca artista să își facă o firmă proprie.

ADVERTISEMENT

Astfel, din datele contabile consultate de FANATIK, Carmen de la Sălciua a avut o cifră de afaceri de aproape 200.000 de lei, adică a40.000 de euro, ceea ce o transformă, evident, într-o ”partidă” bună pentru orice bărbat când vine vorba de finanțe.

În plus, profiturile obținute de cântăreața care, acum, este în mijlocul unui scandal cu iz de amantlâc, sunt considerabile, ea reușind că câștige din firma pe care o deține peste 20.000 de euro, în anul 2020.

ADVERTISEMENT

Evident, la acești bani se adaugă sume considerabile obținute la diversele evenimente la care merge artista, multe dintre contractele vedetei fiind ”pe persoană fizică”, fiind plătită direct sau prin intermediul impresarilor sau organizatorilor de evenimente.

Ba chiar, conform informațiilor FANATIK, Carmen de la Sălciua nu se poate plânge deloc de încasările făcute la diverse chermeze, frumoasa cântăreață fiind una dintre cele mai scumpe din zona Ardealului, iar dedicațiile, așa cum se petrece la la asemenea evenimente, îi aduc sume considerabile.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua se iubește cu un bărbat însurat

”Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el”, ne spunea Carmen de la Sălciua în urmă cu câteva zile. Mai mult, preciza ea pentru FANATIK, relația pe care o are este, deja, serioasă: ”Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă”.

Doar că, ceea ce uita ea să precizeze, este chiar faptul că bărbatul alături de care își sorbea cafeaua și cu care, pentru câteva zile, s-a relaxat prin Viena, este căsătorit, lucru care o transformă într-o amantă.

ADVERTISEMENT

Adică, acum, este chiar în situația în care, cu ceva timp în urmă, era pusă de relațiile extraconjugale ale lui Culiță Sterp, singura diferență fiind că ea este și motivul divorțului omului de afaceri cu care se iubește.

În altă ordine de idei, relația pe care o are acum Carmen de la Sălciua cu bărbatul care vrea să divorțeze pentru ea, odată asumată, anunță și faptul că artista își dorește să facă o familie alături de afacerist.

Carmen de la Sălciua vrea un copil

”Eu nu o să mai divorțez niciodată, așa mi-am propus. Nu voi repeta greșelile făcute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lăsat, așa cum, atunci când voi avea o relație, voi avea una cu un bărbat care nu e de lăsat”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

Ba chiar mai mult, mărturisea Carmen de la Sălciua, dorința ei este să devină mamă, cu atât mai mult cu cât, consideră ea, s-a maturizat suficient pentru a face acest pas important din viața unei femei. Dar, preciza ea, va face copil doar dacă va simți că bărbatul de lângă ea poate fi un tată responsabil.

„O să fac un copil la momentul potrivit, cu omul potrivit, cu un om responsabil, cu picioarele pe pământ. Mai întâi de toate, cred că de asta avem nevoie cu toții atunci când ne gândim la familie, la un om care să ne fie alături la bine și la greu”, spunea Carmen de la Sălciua cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT