Life

Carmen de la Sălciua, o nouă intervenție. La ce procedură a apelat cântăreața

06.10.2020 | 09:37
Carmen de la Salciua o noua interventie La ce procedura a apelat cantareata
Carmen de la Sălciua, apariție incendiară pe Instagram. Cântăreața și-a scos decolteul în evidență. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua nu se uită la bani când vine vorba de aspectului fizic, dovadă că a apelat la o nouă intervenție. Frumoasa cântăreață de muzică de petrecere și-a dorit enorm să scape de grăsime nedorită, motiv pentru care a mers la medic pentru a renunța la surplus.

Mai exact, artista a suferit o procedură non-chirurgicală numită criolipoliză, care are efect de liposucție. Intervenția are loc prin înghețare la -8 grade Celsius, vedeta suportând orice numai pentru a fii în formă maximă pentru ea, dar și pentru fanii săi.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Culiță Sterp a recurs la această procedură într-o clinică privată din Alba Iulia, nefiind la prima intervenție de acest gen. Carmen de la Sălciua a mai trecut pragul cabinetului și în ultimele luni, tratamentul pentru remodelarea corporală făcându-se pe baza a mai multor ședințe.

Carmen de la Sălciua și-a făcut o nouă procedură pentru slăbire

Bruneta are un corp frumos și armonios din toate punctele de vedere, nu numai datorită operațiilor estetice la care a apelat de-a lungul timpului, ci și metodelor non-invazive la care a apelat în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Carmen de la Sălciua apelează la criolipoliză de mai bine de șase luni, dovadă fiind chiar imaginile de pe rețelele de socializare care vorbesc de la sine.

Vedeta a reușit să dea jos câțiva centimetri buni din talie, și asta fără să depună prea mari eforturi în sălile de fitness. Artista a slăbit exact acolo unde avea nevoie, procedura fiind una ideală atunci când nu vrei să pierzi din greutate acolo unde nu trebuie.

ADVERTISEMENT

„Criolipoliza combinată cu lpg-ul ajută mult la scăderea în centimetri pentru zona dorită. Centimetri pierduți, o piele fermă, hidratată, fără celulită, drenaj limfatic…

E foarte eficient. O să vezi rezultate”, i-a spus Carmen de la Sălciua unei fane la un moment dat, întrebată fiind ce procedură a ales pentru a arăta în formă maximă.

ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață este mulțumită de rezultatele obținute în urma procedurilor repetate și recomandă cu mare drag această intervenție care ajută la remodelarea corporală exact în zonele în care ai nevoie.

ADVERTISEMENT