Life

Carmen de la Sălciua oferă detalii despre relația cu Jador: “Nu mă așteptam la așa ceva”

28.09.2020 | 14:57
Carmen de la Salciua ofera detalii despre relatia cu Jador Nu ma asteptam la asa ceva
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Jador se află printre cei mai ascultați interpreți din țară. Fanii au presupus de mai multe ori că cei doi ar forma un cuplu, iar cântăreața a dat câteva detalii despre relația ei cu Jador.

Potrivit spynews.ro, Carmen de la Sălciua a oferit detalii legate de legătura pe care o are cu Jador și le-a oferit fanilor un răspuns destul de clar.

ADVERTISEMENT

Cei doi pregătesc o colaborare în materie de muzică și deja au filmat videoclipul piesei pe care o vor lansa. Este posibil ca între cei doi să existe o relație mai presus de cea amicală? Carmen de la Sălciua a oferit câteva detalii despre ce se întâmplă între ea și Jador.

Carmen de la Sălciua, detalii despre relația cu Jador

Sunt printre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, dar ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat? Carmen de la Sălciua și Jador se pregătesc să lanseze un videoclip pe care l-au filmat în secret.

ADVERTISEMENT

Surpriza pregătită de cei doi interpreți îi va bucura, cu siguranță, pe fanii acestora. Dar există între ei ceva mai mult decât o simplă colaborare în materie de muzică? Fanii au speculat că cei doi sunt împreună, dar niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Iată detaliile oferite de către solistă, prin care și-a informat fanii de posibila legătură amoroasă dintre ea și Jador. Artista a vorbit și despre colaborarea pe care amândoi o pregătesc pentru fani.

ADVERTISEMENT

“Nu mă așteptam la așa ceva. Adică, nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador”, a mărturisit Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.

“Jador este un tip foarte, foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din cale afară”, a mai precizat solista pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Referitor la relația dintre cei doi, Carmen a ținut să menționeze că Jador este o persoană muncitoare și că dă dovadă de profesionalism, calități care au surprins-o în mod plăcut. De asemenea, cei doi s-ar fi înțeles foarte bine pe tot parcursul colaborării.

Cu toate acestea, Carmen de la Sălciua a precizat că relația dintre cei doi este strict amicală și că nu se poate vorbi despre o legătură amoroasă.

“Sper ca lumea să simtă chimia care a fost între noi, și precizez că e vorba doar de o amiciție, mai ales având în vedere faima lui”, a mai adăugat cântăreața.

ADVERTISEMENT